Chyba při čtení vozidla

Sotous26

Začátečník
Dobrý den. Při každém spuštění MSTS mi to vyhodí (naštěstí odklikatelnou) chybu "Chyba při čtení vozidla" a pak to vypíše něco jako TRAINSET/380/380.wag a pak nějaké 380tender.wag nebo tak nějak, jenže já TRAINSET/380 nemám.(Tu složku 380) A jinak neví někdo proč mi to furt vyhazuje a jak to opravit? A pak tu je ještě problém na mapě Luhačovice, kdy při výjezdu z Luhačovic mi spadne MSTS bez jakékoli chybové hlášky. Děkuji za radu.
Sotous26

Právě proto, že ji tam nemáš. Proto ji to hledá a vypisuje tuhle chybu. A ikdyž ji stáhneš a nebude ten zápis přesně tak, jak vypisuje ta chyba, bude se opakovat pořád.

No, žádnou aktivitu nepouštím. Zapínám MSTS. A jináč, nevíte co s Luhačovicema? Už mi to blbne při výjezdu z jakékoli stanice.

Máš nastavené MSTS podle Desatera???
Máš ve složce ROUTES a GLOBAL jen jednu trať?
Jezdil jsi už nějaké jiné aktivity? Pokud ano, tak máš v MSTS bordel a proto ti to vyhazuje chybu s 380 i když ji teď v jízdě nepotřebuješ.
A jelikož jsi začátečník, doporučuji stáhnout TrainStore ;)

Ano, mám to tak nastavené. V ROUTES a GLOBAL mám více tratí, to snad nemůže jednu lokomotivu ovlivnit. Žádné aktivity jsem nikdy nejel, pouze jezdím VOLNOU JÍZDU či jak.

Pokud tam máš několik tratí najednou, tak to může ovlivňovat to, že ti MSTS po chvilce spadne. Doporučuji promazat složku Consists aby ti to chybu s 380 nevyhazovalo

Luhačovice se budou kousat s pražským metrem. Vyhoď všechny tratě ven a nech tam jen Luhačovice spolu s Globalem tratí

GLOBAL trať? Nemám, nebo taktéž i neznám. A Trainset BP nemám, i když bych rád :-D Pouze u 380, mam nainstalovanou i CD 380 ale to s tím nesouvisí.

Back
Nahoře