Dneska som v trainzáckom fóre reagoval na jeden v poslednej dobe až príliš častý jav. Uvádzam ho tu v plnom znení, urobte si na to názor, aký len chcete:
Maily obsahujúce žiadosti o skonverovanie modelu dostali aj iní kolegovia modelári a podotýkam, že zo strany trainzákov je záujem hlavne o špičkové modely našich modelárov. Nemám výhrad proti výmenám modelov, keď sa dohodnú dvaja modelári a vymenia si zdrojáky či celé modely, ale nie hocikto, kto nemá ochotu ani pohnúť prstom ale pritom ho svrbia prsty na naše najkrajšie modely.
Myslím, že je načase, aby si uvedomili, že bez práce nie sú koláče, že si to treba nejako zaslúžiť.
Mám pocit, že si tranzáci príliš zvykli, že z MSTS dostanú všetko, čo sa im zažiada. Ono to ale nefunguje tak, jak si mysíš, chlapečku. To si treba nejako zaslúžiť. Napríklad moje modely v TRS sú ako odmena Hummusovi a Vikfemu za poskytnutie svojich modelov. Čo si urobil pre TRS ty ? Čo môžeš poskytnúť na výmenu do MSTS ? Odpoveď je asi takáto: G.U.L.O.V.Ý P.R.D. Tak to čakaj aj z MSTS. Všade funguje niečo za niečo - za chleba, mlieko, syr, ošatenie, ale aj cigarety, alkohol, žuvačky musíš dať peniaze, alebo si to môžeš odpracovať. Tak makaj, nech je za tebou okrem kecov aj niečo vidieť !sukin napsal:... docela mi chybí jako třeba ta T 478.1001 co je v MSTS a mám v plánu požádat jejího autora o to jestli by se mohla udělat verze pro TRS co vy na to :?:
Maily obsahujúce žiadosti o skonverovanie modelu dostali aj iní kolegovia modelári a podotýkam, že zo strany trainzákov je záujem hlavne o špičkové modely našich modelárov. Nemám výhrad proti výmenám modelov, keď sa dohodnú dvaja modelári a vymenia si zdrojáky či celé modely, ale nie hocikto, kto nemá ochotu ani pohnúť prstom ale pritom ho svrbia prsty na naše najkrajšie modely.
Myslím, že je načase, aby si uvedomili, že bez práce nie sú koláče, že si to treba nejako zaslúžiť.