Tvorba Daniel Marek

Tak jsem oprášil 3ds max a vzniklo tohle. :) Je to hotové, chybí pouze exportovat do msts a upravit Scottyho skiny pro toto FA. :) Řeší to i problém se střechou, docela jednoduše. Je to pro stroje 750.7
fa.jpg

Chýbajú ti tam madlá na ráme, stupienky na pluhu a uic zásuvky......Keď ti tak markantné veci ušli, tak tam bude tých nedostatkov asi aj viac. Neponáhľal by som sa na tvojom mieste a poriadne si všetko pofotil nech vieš čo kde má byť.

Madla, zásuvky i stupačky jsou již na na základním modelu 753.7. Popravdě jsem už ztrácel naději že se 750.7 dočká úpravy ale tohle vypadá dobře.:)

Klidně udělám FA i na 757, ale tam už je to na komplet novou střechu. Dem: Nejdříve si pořádně něco rozmysli, než něco napíšeš. ;) Scotty: Dík. :)

Vy nevíte o čem mluvíte model O.Janiše má stupačky a madla schovaná pod alfou. Nevím co jste si s Danielem Markem udělali, ale jedině on se do té úpravy pustil a já jsem mu za to vděčný.

Najde se někdo, kdo by mi to dokázal vyexportovat do .s? :) Nevím proč, ale podle návodu, který přeložil Starý mi to nejde, to jen problikne tabulka a přes .3ds mi to schodí Gmax. :D

Prečo to exportuješ cez gmax, keď si to modeloval v 3dmax ? Nie je to ľahšie celé urobiť v maxe ? Keď už to máš v 3ds tak si treba spraviť bat súbor skopírovať conv3ds ,a este niektore exe s ffedit zložky do toho isteho adresara ako mas bat a normálne spustenim bat súboru to preklopit do s ka.

Díky deme, na ten ffedit jsem zapomněl, proto to nešlo. :) Já jsem tam měl zkopírování vše, až na ten ffedit_unicode.exe, proto to jen problikne a nic nepřekope. :D

Back
Nahoře