Tvorba Daniel Marek

Tak s exportem stále problémy, vše uděláno podle návodu, všechny exe soubory zkopírované, vše jak má být, okno chvíli běží a bez vyplivnutí .s souboru zmizí. :(

Mám tam zkopírováno vše, co bylo napsané v návodu (překlad Starého), včetně údaje 2000 jako vzdálenost zobrazování

Nemohl by jsi mi napsat, jak to zadáváš Ty? Já to mám takto:
conv3ds cd_750714fa.s cd_750714fa2000.3ds
txt2uni cd_750714fa.s

To chce jednoduchší nazov. Ja pouzivam u svojich modelov voz2000.3ds A do posledného riadku na samí koniec napíš pauze. Tento príkaz zabezpečí že sa ti nezavrie dos okno a budeš vedieť čo mu vadí.

Co s tím?? :/

error.JPG

Omluv mou debilitu, určitě je to zas nějaká banalita, ale do MsTS exportují poprvé no.. Hlavně že do Trs to vlezlo normálně, screen mám z mesh vieweru

Ukáž zápis toho bat......len taka blbosť ako máš pomenovaný samotný model v maxe .? Pre export do msts musi mat nazov main. A vsetko atachnute do jedneho objektu.

conv3ds fa.s fa2000.3ds
txt2uni fa.s
pause - zápis BATu
Tak asi to bude tím, že to nemám jako main. :rolleyes: Ale Janiš na původní 753.7 to má taky jako vetrani, ram atd..

Do bat suboru napis vsade rovnaky nazov.....mne to zvyklo robiť blbosti tiež keď som to tak nemal. Ta 2000 je zbytočne veľa. Dal by som max 300, ale teraz pre rozbehnutie exportu to ujde.

Mas tam nejaký problém u modelu...... niečo čo exporter nepodporuje.... Zajtra pridem domov na obed a posli mi to. Pozriem na to....

Ešte ma napadá ako sa vola materiál texturi na guli a aky mas rozmer textúry?

Textury mám původní Scottyho, jen jsem doplnil do volných míst chybějcí věci a textury cd_750714b a c přejmenoval na cd_750714g a h. Mají 2048*2048. Já ti to zítra pošlu

Node 'main' has a scale or reflection in it, these are not supported. Failed, Failed, Failed... :(
Chybová hláška konstatuje to, že jsi se vrtal v modelu aniž bys věděl co děláš. V návodu od Starého na mých stránkách je to jasně popsáno. S každým objektem je před exportem z 3dsMaxka potřeba udělat ResetXform a potom Collapse Selected aby se ze zásobníku odstranily všechny modifikátory a model se exportoval v čistém stavu.

Back
Nahoře