Používáte zastaralý prohlížeč. Ten nemusí zobrazovat tuto nebo jiné webové stránky správně. Měl(a) byste si jej zaktualizovat nebo použít alternativní prohlížeč.
Na Plzeňsku a Doažlicku evidentně nejsem vítán, jak mi naznačila tato traŤ v MSTS, způsobující mi problémy při tvorbě, a preto mi tu teraz pšenica zrejme nebude kvitnúť. Nu a já se ve tvorbě přesouvám zpět na své domovské tratě na Ostravě kde "vjetry fučja ze všech směru, když není maslo jime Heru, furt dva metry od maleru, tak se žije tu u nas" (mnozí z Vás jistě poznali Jarkovu písničku, že? ). První aktivita bude pro trať 310, kde se pekelným strojem, jenž udělá "třista z místa" projedeme do Hlučína, kde nás čeká drobný posun a následně cesta zpět, a protože v tomto řazení se jede pouze v pracovní dny, mám pro vás i něco sobotního, aby Vám to nebylo líto, proto usednete do kabiny ex-brněnské "Hondy" 754.049 a povezete sobotní verzi Os 3123 z Frýdku Místku do Ostravy, protože ve Frýdku je zajištěn přestup z "regionovy". A nebude to na "velkotrati" 321 (bez urážky autora ani jeho trati), ale ne trochu opomíjené samostatné trati 323 od Tequilly020: Zde se můžete namlsat:
Mě stačí málo Byl bych vděčný i za hotový úsek O-Mar. Hory - O.-Svinov - Odb. Odra - Vítkovice - Kunčice a hotový Biocel, já víc nepotřebuju, čímž neříkám, že by to až do Valmezu nebylo fajn
Vážení, aktivita Os 3123 pro trať 323 je zveřejněna. Sice o den později, ale doufám, že Váš dojem z hraní aktivity to příliš nepokazí. Můžete ji tedy najít na obvyklých stránkách, kde máte také odkaz na stažení trati, update, a globalu Příjemnou zábavu!
Neveděl by mi někdo poradit? Při převodu aktivity z act do apk na trati 310 a 180/183 mi spadne editor a já tím pádem nemůžu zabalit jedinou aktivitu. Na trati 323 mi tak nedělá. Zkoušel jsem přeinstalovat Bin, nepomohlo.
Něco z Plexiho kuchyně...
V aktivitě se projedete s nedávno vydanou, nádhernou "nulkou" 750.308 od Liadema, která se často objevovala na osobních vlacích na trati 323. Jedná se o obrat Os 3150/3155 z GVD 2010 z Ostravy do Frýdlantu n. O a zpět. Můžete se těšit
Opět vás zdravím, tentokráte mám pro Vás přichystanou aktivitu, jejíž přípravu můžete vidět o příspěvek výše. Hlavním důvodem tvorby bylo vydání 750.308 od Liadema, kterému ještě jednou děkuji za krásný skin. Projedete se opět po trati 323, a to s Os 3150 Ostrava - Frýdlant z GVD 2010. Obratový Os 3155 jsem vypustil, to byste se dočkali možná 2. června 2044 Stahovat můžete na známých stránkách (pro neznalé - http://tkanlokopage.webnode.cz/) Tedy přeji Vám při hraní hezkou zábavu
Ano, je to rekce na nulovou reakci, v 10 večer nikdo nečte vlákno o aktivitách a v noci zde řádí noční tvorové jako bob57_cz, takže ráno už se to nikomu nechce hledat
Nikdo nemusí nic hledat. Všechny novinky se nabízí každému přímo pod nos rovnou v menu fora nahoře jako poslední položka. Pouze hlupáci, kteří si v tom neudělali alespoň jedinkrát jasno, tam mají stovky namísto jednotek nových glosů.
Vážení, k letošním Vánocům jsem si pro Vás připravil aktivitu na čerstvě vydané aktualizaci tratě 310, konkrétně obrat Os 13620/3 Lipová Lázně - Javorník ve Slezsku a zpět. Tak si užijte novou trať i aktivitu
Jinak všem přeji krásné Vánoce a šťastný nový rok!
Na Poisonových stránkách jsem uveřejnil další aktivitu, tentokrát kratičký osobák z Opavy do Hradce a zpět. Jelikož jsem si vybral ranně-špičkový vlak, vedený "osmsetdevítkou", tak si trochu zaposunujete v Hradci. Přeji hezkou poježděnou a já jdu opět tvořit
Řeknu to takto - není tam nic použitého, co je specifické pro OR, tzn. kódované WP nebo vozidla, která fungují pouze v OR, ale aktivita je testována pouze pro OR a nevím, zda v MSTS funguje křižování, resp. servisy tak, jak správně fungují v OR.
Mohl by mi někdo prosím poradit s následujícím problémem? Chtěl jsem taky začít dělat aktivity pro 321-čku, ale vždy, když rozjedu editor (MSTS), tak na mě vyhodí takovéhle chyby,které se vyskytují téměř u každého vozu. Pak se stane to, že daný vůz nevidím v nabídce v editoru souprav, což představuje celkem problém. Do trainsetu jsem nehrabal, jen stáhl a nainstaloval. Podotýkám, že jedu na jiném počítači, než na kterém normálně tvořím aktivity (tam se tento problém nevyskytuje a neutáhne mi trať 321).