Používáte zastaralý prohlížeč. Ten nemusí zobrazovat tuto nebo jiné webové stránky správně. Měl(a) byste si jej zaktualizovat nebo použít alternativní prohlížeč.
Teď už je to stejně jedno, protože jsem ten Bin zkoušel přeinstalovat ještě jednou, jenže jsem jej omylem smazal a nový už mi instalovat nejde... ...zkusím to ještě přehodit z PC na notebook, tam mi Bin naštěstí zůstal a vozidla mi tam neblbnou.
Tak ho skus rucne odstranit zo zlozky ../train simulator . Tiez som sa kedysi s tymto trapil az kym som neprisiel na to ze ten Bin je v jednej zlozke teraz neviem v akej ked budem doma ti dam vediet.
Abych byl přesný - nejdřív jsem neodinstalovat stávající Bin (1.7) a na něj nainstaloval nový Bin (1.8). Nic se nestalo, tak jsem to zkusil znova tím, že jsem využil Uninstal 1.7, ale zapomněl jsem zaškrtnout "Nainstalovat 1.4". A pokud vím, bez 1.4 nemůžu nainstalovat 1.8. Složku MSTSBIN_BACKUP jsem vymazal, ale mám ji zálohovanou.
MSTS 1.4 to je ten update od MS co bez něj nejde BIN nainstalovat. Klidně jej nainstaluj do toho co máš zmršené, tím se ti vše srovná a mělo by to být připraveno na novou instalaci jakéhokoliv BINu. Složku MSTSBIN_BACKUP smaž, vytvoří se nová. Update najdeš tady: http://mstsbin.uktrainsim.com/data/trainupdate.exe
Nevěděl by prosím někdo, jak nastavit, abych v aktivitě začínal se "studenou" mašinou? Když už je ta barča laděná na zvuky do OR, které umí i startovat, říkal, jsem si, že by to mohlo být fajn zpestření.
Původně jsem zde chtěl umístit pár screenů z dnešního testování aktivity, ale vzhledem k tomu, jaký velký den dnes oslavujeme, jsem si uvědomil, že by to asi bylo nevhodné vzhledem k tomu, že aktivita je tvořena v období lidově-demokratického státu... ...tak alespoň nějaké další aktivity ve fázi W.I.P.: