Skiny Ricar

Dobrý den,
mám otázku. Má někdo problém z poslední várky s Xmz Studénka s texturami vozu Bmz245 020? Oproti těm dvěma s balíčku mi načte "pokažené" textury (problikávající a zrnící)

Dobrý den,
mám otázku. Má někdo problém z poslední várky s Xmz Studénka s texturami vozu Bmz245 020? Oproti těm dvěma s balíčku mi načte "pokažené" textury (problikávající a zrnící)
Když někdo používá velmi zastarolou verzi OR, tak se nemůže divit, na nových verzích OR a OR CZ/SK se vše zobrazuje korektně. A vůbec ladění těchto vozů je primárně určeno pro verzi OR CZ/SK v jiné verzi není plná kompatibilita zaručena.

Když někdo používá velmi zastarolou verzi OR, tak se nemůže divit, na nových verzích OR a OR CZ/SK se vše zobrazuje korektně. A vůbec ladění těchto vozů je primárně určeno pro verzi OR CZ/SK v jiné verzi není plná kompatibilita zaručena.
No já se divím, když to dělá jeden ze tří, ani jsem nikde na stránce nenašel, že tohle už je jen pro OR CZ. Když ještě, ne tak dávno jsem stahoval i věci, co běhaly pod MSTS... Asi nestíhám nové trendy, tak si holt s nima nezajezdim. Ale jinak vypadají moc pěkně a děkuji za odpověď. :)

Ahoj, prosím tě moc, nešla by u těch Bmx765 udělat alespoň ta verze s oběma zavřenými přechody? Já si to klidně zbastlím, ale je to na ho.no, bo to budu muset furt lepit k aktivitě. On občas jede jen jeden Bmx a vypadá to hnusně, když ho natočím k motoru otevřeným měchem. :)

Ahoj, prosím tě moc, nešla by u těch Bmx765 udělat alespoň ta verze s oběma zavřenými přechody? Já si to klidně zbastlím, ale je to na ho.no, bo to budu muset furt lepit k aktivitě. On občas jede jen jeden Bmx a vypadá to hnusně, když ho natočím k motoru otevřeným měchem. :)
Však to si může každý upravit sám, přidat klidně i více verzí, hlavně že je na webu základní model s texturami ne? :)

Ahoj. To ano. Ale jen ti co to umí a já to pak budu muset cpát k aktivitĕ. Bo jinak když dám odkaz na web ke stažení, tak mi budou chodit mejly, že to na webu není.

Ahoj.
Prosím tě, větší průser je, že ti na webu chybí vydané skiny, 810, 010, Bdbmsee a možná ještě další. Použito v aktivitě a nemohu dát odkaz do Read Me. Prosím tě, mohl by jsi je na web doplnit, nebo je mohu plácnout k aktivitě?
Dan

Ahoj.
Prosím tě, větší průser je, že ti na webu chybí vydané skiny, 810, 010, Bdbmsee a možná ještě další. Použito v aktivitě a nemohu dát odkaz do Read Me. Prosím tě, mohl by jsi je na web doplnit, nebo je mohu plácnout k aktivitě?
Dan
Zdravím, to co na webu není, je dávno zrušeno i u mě, staré modely a skiny prostě nearchivuji. Možná časem budou nové, ale to už nezáleží pouze na mě.

Zdravím, to co na webu není, je dávno zrušeno i u mě, staré modely a skiny prostě nearchivuji. Možná časem budou nové, ale to už nezáleží pouze na mě.
Ahoj, to je velká škoda, proč myslíš, že modeláři a skinaři nechávají i starší tvorbu vozyidel na webu? Kvůli používání vozidel v aktivitách. Já třeba ty vozy přiložím, ale vzniká totální mazec, místo odkazu, jsou vozy přiloženy třeba k 5 aktivitám. U starších aktivit nejsou přiloženy vůbec, jen odkaz, kde byly a pak mi píšou lidi dotazy, proč tam nejsou. Ale je to samozřejmě tvá volba, ale dle mně poněkud nešťastná a myslím, že i pro další tvůrce aktivit.

Dost divný přístup
Co je na tom divného? Popravdě už ani nevím které z těch starých modelů 810, 809, 814, 010, 012, 015 byly veřejné, bylo jich více, ale ven se z důvodu špatné kvality nikdy nedostaly a jak říkám už je ani nevlastním, tak prostě byly po přechodu na nový web nenávratně zrušeny.
Je zajímavé, že to půl roku nikomu nevadilo a až teď najednou.

Já na webech nevisím futr, dĕlám třeba aktivitu a pak to zjistím, až přikládám výpis vozidel. Pokud by jsi chtĕl, vypíšu ti, co jsi tam mĕl, mohu i poslat. Zatím jsem to přidupal k aktivitĕ. Jinak tĕ na jednu stranu chápu, jak jsem psal.je to tvoje vĕc, ale nastává problém s vydanýma aktivitama.

Já na webech nevisím futr, dĕlám třeba aktivitu a pak to zjistím, až přikládám výpis vozidel. Pokud by jsi chtĕl, vypíšu ti, co jsi tam mĕl, mohu i poslat. Zatím jsem to přidupal k aktivitĕ. Jinak tĕ na jednu stranu chápu, jak jsem psal.je to tvoje vĕc, ale nastává problém s vydanýma aktivitama.
Někteří autoři aktivit žádný výpis vozidel nepřikládají, každý si je pak může nahradit něčím vlastním ne? Kvůli tomu tu máme ActivityConverter, TSRE5 atd. a klidně postačí i obyčejný notepad. Stejně i tak nikomu nebudou souhlasit složky v trainsetu, v tom má každý svůj systém, jak má vozidla zařazena a pojmenována.

Tak a to je právĕ vše špatnĕ. Tenhlr bordel ve složkách s modely a skiny byl v prvopočátcích MSTS. Pak se udĕlala nĕjaká norma, ta se z 70% stále drží, pak jsou dkinaři, co to hážou do svých složek. Ono je to jedno. V tom případĕ dodržuji jejich smĕrování z jejich webu. Třeba právĕ u tebe. Ale pokud si to uživatel stáhne a dá do složky, jak to je na webu, nic se nedĕje. Pokud si nĕkdo přeznačuje vozy dle sebe, je ale problém. Třeba u aktivity RJ 1002, to hodnĕ lidem pafalo v Praze a pak se zjistilo.že to bylo výmĕnou vozidel, kde zřejmĕ nesrdĕly dĕlky tras s soupravou vozidel odstavených na koljích.

Přeji klidné prožití Vánočních svátků a všechno nejlepší do nového roku. Na mém webu můžete stahovat nové balíčky modelů motorových vozů 809, 810 a přípojných vozů Btax780, BDtax782, Bdtax785. Hlavně velké Díky patří Pikkovi za poskytnutí kvalitniho modelu, bez kterého by nic podobného nevzniklo. A také Děkuji Vítkovi Chudlářskému, který vytvořil vcelku slušné množství skinů všech možných variant. :)
Screenshot_18.jpgScreenshot_14.jpgScreenshot_9.jpg

Back
Nahoře