Skiny Ricar

Navíc tady v diskuzích celou dobu čtu dušování, jak je OR/CZ kompatibilní s OR.
Jednou se to muselo stát. My nemáme jediný důvod se podřizovat klasickému OR. Ten náskok, co jsme si vytvořili, nejde vzít zpět a čekat co se kde v OR urodí. Jestli máš Josefe problém s přidáním pár řádků a ohrnuješ nos nad něčím, do čeho bohužel vlastní vinou vůbec nevidíš, tak je mi to líto.
V nejhorším případě se bude muset ladění chopit někdo jiný.

Mě je to srdečně jedno. Dělal jsem dříve do šuplíku, resp. pro sebe, mohu v tom pokračovat dále. Ušetřené prostředky na web a doménu se dají využít i jinak.
Sbohem.
Zdravím
a doufám, že nejsme svědky dalšího ukončení prospěšné a užitečné činnosti pro velkou skupinu hráčů a to činnosti u obou stran diskuze. :(

OR CZSK je daleko dál, daleko reálnější a daleko lepší, než klasické OR. A to, že má někdo s tímto pokrokem problém, není věc komunity, nýbrž každého jedince. A kdo koho nutí, aby ty nové modely používal, kdo chce zůstat na starém OR, tak má 810tky již nějakou dobu k dispozici a nové jen pro OR CZSK, jednoduché.

Tak jsem vyhrabal na druhém PC původní ORTS a tam žádná volba o studeném startu není, motor se načte již nastartovaný s funkčními zvuky a normálně účinkující brzdou. Ale co se fyziky jízdy týče, tak si připadám, jak zpátky v MSTS :D
Tak už jsem v tom zamotaný úplně...
Screenshot_1.png.jpg
Edit: ostatní nastavení OR neřešte, hlavně tu vypnutou "pokročilou adhezy", na zvuky nemá vliv a tento PC slouží pouze k testům.

To je také v pořádku. Ale nic se nemá nadřazovat nad ostatní. Ricar chtěl doplnit jen 1 řádek s brzdící váhou, protože se nedá přesně počítat...
V pohodě chlapi vážím si toho co děláte. Ale nebudu kvůli tomu kupovat nové železo mám jiné důležitější věci než nový počítač. Proto třeba dodnes jezdím OR MG od Italů a jsem naprosto spokojený, protože mne naprosto vyhovuje.

V pohodě chlapi vážím si toho co děláte. Ale nebudu kvůli tomu kupovat nové železo mám jiné důležitější věci než nový počítač. Proto třeba dodnes jezdím OR MG od Italů a jsem naprosto spokojený, protože mne naprosto vyhovuje.
Jen kvůli výkonu PC, jak jsi dospěl k názoru, že je ORCZ/SK náročnější na HW? Před nějakou dobou jsem jej testoval na velmi starém PC z roku 2003 https://forum.msts.cz/index.php?threads/6044/page-11#post-227685 a výsledky byly oproti původnímu ORMG i o něco lepší a minimálně srovnatelné. Od té toby se změnilo akorát to, že je nutný 64bitový CPU i systém, takže na Win XP ORCZ/SK už nepůjde. Ale v současné době ještě opravdu podobné PC někdo používá, jako hlavní?

Jen kvůli výkonu PC, jak jsi dospěl k názoru, že je ORCZ/SK náročnější na HW? Před nějakou dobou jsem jej testoval na velmi starém PC z roku 2003 https://forum.msts.cz/index.php?threads/6044/page-11#post-227685 a výsledky byly oproti původnímu ORMG i o něco lepší a minimálně srovnatelné. Od té toby se změnilo akorát to, že je nutný 64bitový CPU i systém, takže na Win XP ORCZ/SK už nepůjde. Ale v současné době ještě opravdu podobné PC někdo používá, jako hlavní
Kdo píše o Win XP?

Jednou se to muselo stát. My nemáme jediný důvod se podřizovat klasickému OR. Ten náskok, co jsme si vytvořili, nejde vzít zpět a čekat co se kde v OR urodí. Jestli máš Josefe problém s přidáním pár řádků a ohrnuješ nos nad něčím, do čeho bohužel vlastní vinou vůbec nevidíš, tak je mi to líto.
V nejhorším případě se bude muset ladění chopit někdo jiný.
Já mám problém zcela opačný, chce se po mě abych naopak pár řádků ubral "aby to v OR/CZ" fungovalo. A kde jsi přišel na to, že nad něčím ohrnuji nos? To ti pěkně děkuji. Ale nakonec, vždyť je to jedno.

Tohle si kdysi tvrdil o MSTS, versus OR, že nebudeš přecházet a jak to stojí za... tohle si moc dobře pamatuju. :-) Nevím, jde jsi přišel na to, že je ORCZ náročnĕjší. ORCZ je naopak daleki stabilnĕjší, já jsem nemĕl pád bĕhem aktivity ani nepamatuju a myslím, že by jsi koukal, jak jsou vychytané vĕci, které jdou vidĕt v dobách ČSD, nástupy cestujících a podobnĕ.

Já mám problém zcela opačný, chce se po mě abych naopak pár řádků ubral "aby to v OR/CZ" fungovalo. A kde jsi přišel na to, že nad něčím ohrnuji nos? To ti pěkně děkuji. Ale nakonec, vždyť je to jedno.
Řádky se ubírat z engu nemusí MaxBrakeForce tam být může zůstat, jen je potřeba doplnit BrakeMassP, jedno bude používat původní OR a druhé ORCZ/SK.

Já, že je to snad jediné omezený ORCZ/SK oproti standartní verzi, že vyžaduje 64bitový systém.
Prostě mne CZSK nevyhovuje a tečka. A vidím to i kolik dnes lidí stahuje aktivity pro nový simulátor, ale nechci se hádat. Tím zde končím, jelikož kdo má jiný názor je blbec. Dělejte si co uznáte za vhodné.

Tohle si kdysi tvrdil o MSTS, versus OR, že nebudeš přecházet a jak to stojí za... tohle si moc dobře pamatuju. :) Nevím, jde jsi přišel na to, že je ORCZ náročnĕjší. ORCZ je naopak daleki stabilnĕjší, já jsem nemĕl pád bĕhem aktivity ani nepamatuju a myslím, že by jsi koukal, jak jsou vychytané vĕci, které jdou vidĕt v dobách ČSD, nástupy cestujících a podobnĕ.
Tak to jsou věci které mne zrovna štvou, ale to je jedno. Dělejte si tady co chcete. Pro mne už to skončilo dávno

Back
Nahoře