Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.

Jo, ale kde, tomuhle fakt nerozumím a hrabat se v tom nechci.Závorka nebo něco v eng špatně.
Jaký nový model? 843.024 už mám na webu od samého začátku (tahle verze je cca z roku 2018) ladění je vůbec staré z roku 2017.Ahoj.
Co je špatně v motoráku 843.024, stáhl jsem nový model a shazuje mi to AE MSTS:
Zobrazit přílohu 33339
Pravděpodobně ti chybí některé .inc soubory. Ono u těch Bmz226 je u každého mírně odlišně směrované ladění, ale zatím nikdo problémy nehlásil.Jo, a model ČD Bmz226 (ten v najbrtu, ten v původním ÖBB nátěru to nedělá, ačkoli jsou v jednom balíčku) se sice v TSRE5 zobrazí úplně normálně, ale v OR se nezobrazí vůbec a ani v consistu ve hře nevznikne prázdné místo. Ale v editoru tam v soupravě řazen je. Nevíte prosím vás někdo, co s tím je?
Přestože používám klasický OR?Je potřeba stáhnout Pack Wagons pro ORCZ/SK u Doda.
Poznámkový blok a edit příslušného souboru. Dát Přejít a napíšeš ručně ten řádek a ono tě to na něj pošle.Jo, ale kde, tomuhle fakt nerozumím a hrabat se v tom nechci.
.inc soubory v každém případě potřebuješ, jinak jakákoliv verze OR daný vůz ignoruje. Ty Bmz jsou laděné primárně do ORCZ/SK v jiné verzi nezaručuji plnou kompatibilitu, ale fungovat klidně můžou.Přestože používám klasický OR?
Ok. Díky..inc soubory v každém případě potřebuješ, jinak jakákoliv verze OR daný vůz ignoruje. Ty Bmz jsou laděné primárně do ORCZ/SK v jiné verzi nezaručuji plnou kompatibilitu, ale fungovat klidně můžou.