Skiny Ricar

Zdravím. U vozu CD AB349 025 jsem si všiml, že se neotáčí podvozky (do stran). Možná se to týká více vozů, ale to jsem neprověřoval. Bylo by možné to opravit? Předem díky.

Ahoj, neví někdo, proč nevidí ConBuilder vozy z Packu ČD Xmz NSV Studénka vozy ČD Bmz 241 033 a 245 020? Ampz "vidí".

TSRE vozy normálně vidí, ve kterém to bylo samozřejmě testováno, jelikož jsou pouze pro OR, tak nevidím důvod používat starý ConBuilder, který vyhazuje miliony chyb u ORTS ladění.
Jo v pohodě, ona tam bude jen nějaká minichybka, nemohu přijít na to jaká. Já dělám v TSRE, ale ten bohužel místy seká chyby jak hovado. Takže nezbývá, než stejně kontrola přec CB. :)

Ani mě se nepovedlo "zabalit" soubory *.s pro tyto 809/810 pomocí Shape Shifter. Převaděč zahlásí chybu ve zdrojovém souboru. A jít cestou průměrné velikosti jednoho modelu okolo 60-70MB (ale taky i více než 100MB) mi přijde plýtvání místem a prostředky, vezmeme-li v potaz, jak rozsáhlý vozový park si každý udržuje. I kdyby se ten nárůst požadavků na místo týkal jen třeba 500 modelů lokomotiv a 1000 vagónů.
Modely jsou krásné, s pečlivostí připravené a vymazlené (všechna čest), ovšem otázka - jsou v takovém provedení opravdu ještě přínosem? Uživatelé chtějí povětšinou jezdit, jak se domnívám, a ne si ukazovat superdokonalé modely s nejpřesnějšími detaily na spodní části podvozku a na střeše.
Nemusíte se mnou souhlasit, ale toto je můj názor.
Stává se to i u modelů s daleko nižší velikostí. U některých modelů točen, které jsem zkoušel, po zápisu animace nejdou zkomprimovat, vloženým zápisem to ale není. V hlavičce modelu je poznámka o programu, ve kterém je model stvořen. Musím se podívat, které to jsou a z jamého molel. programu. Sketchup ani Blender to určitě nejsou.

Když jsou ty Vánoce, tak i já něco přidám :) Některé skiny byly již prakticky zapomenuty, viz. poslední datum změny u textur :D
Ale myslím že si zaslouží jít do světa, až tak hrozné snad nejsou.
Zobrazit přílohu 36385
Ten vůz Bbdgmee s těmi panáčky a mašina 749 265-5 je od tebe?
Věř mi, tak rudá opravdu nebyla.
Spíše do oranžova.
Neboť 265tku jsem už někde viděl, už vím... a ten vůz Bbdgmee s těmi panáčky už je k mání pěkně dlouho.

Děkuji.
Screenshot_20231227_195409_edit_91149024810696.jpg

a ten vůz Bbdgmee s těmi panáčky už je k mání pěkně dlouho.
A prosím tě, prozradíš mi kde? Jediný, o kterém vím, tak je 055 od Viaxerna (?) a ten panáčky nemá. ;) A pak až ty 2 od V. Chudlařského + 1 od Ricara. A ohledně 749.265... Podívej se sem. A pokud vím, tak každý lak časem vybledne...

A pak samozřejmě platí, že když se ti to nelíbí, tak to prostě nestahuj. Nikdo tě nenutí. ;)

Back
Nahoře