Ahoj, keďže sa tu už nejaký čas rieši funkčná točňa do OpenRails, rozhodol som sa, že Vám tu predstavím svoj menší projekt, a to tvorba animovanej točne do tohto simulátoru. AKtuálne som v blenderi vytvoril jednoduchý model točne, ktorý sa pokúsim vložiť do hry.
Chcel by som upozorniť, že sa jedná o veľmi raný vývoj modelu a veľa vecí bude ešte len pridaných. Taktiež je táto točňa fiktívna a nejedná sa o napodobenie skutočného objektu. To by som chcel v budúcnosti ale zmeniť a vytvoriť rôzne verzie animovaných funkčných toční.
Takže,
ak by niekto mal fotky (na textúry alebo orientačné) alebo typové výkresy rôznych toční, budem rád za ich poskytnutie!
Samozrejme ak všetko víde tak ako má, určite to zverejním, ale v najbližšej dobe to neočakávajte, pretože keď to už budem dávať verejne chcem aby tam bolo viac druhov (rôzne dĺžky, druhy) a taktiež chcem aby to malo nejakú úroveň a nebolo to len tak narýchlo + modely sa snažím robiť veľmi detailne a aj koľajivo si modelujem sám.
A aby to nebolo len tak, pridám aj ukážku základného modelu + jednuduchú animáciu.
animácia (posielam to cez externú stránku, lebo nech som sa hociako snažil .gif skompresovať, stále písalo že je príliž veľký)