Jonáš napsal:Mně se ty modely od Vás samozřejmě líbí to je nádhera. Ale říkám třeba ta 730 ta je jako k čemu jezdit se sní nedá protože tam nejsou k ní originál zvuky a kabina, takže je to k ničemu. Aktivitu s ní nikdo neudělá protože jezdit se skanskou nebo 628 nějakej pracovní vlak tak nevim kdo by tu aktivitu jel.
Tak třeba kdyby jí někdo udělal v laku Čd a bylo by k ní všechno jak má být tak budu mlčet. Může se třeba používat na Mn a na posun atd.
854 Model je špičkovej nemá to chybu mně se taky líbí, ale zase kabina nic.
Takže jestli to chápu tak já si nechám postavit barák oni mi udělají základy a obvodové zdi střechu mi ale neudělají tak si jí nakonec musím udělat sám aby se ten barák dal používat. to je Př: 854, 730,
Zaplať a udělám Ti ji i s mašličkou v dárkovém balení - ikdyž není kabina ani zvuky, tak na traffic ji až tak životně důležitě nepotřebuješ - na to jsi nepomyslel?
Doufám, že celou serii 15x, 16x a 14x včetně 18x už máte dávno odmazanou z disku .... protože ani jedna nemá animovanou originál kabinu....
A příměr s barákem je taky padlý na hlavu- zadara Ti barák nikdo nepostaví......leda svépomocí a podívej se kolik lidí bydlí v už rozestavěných barácích.....
Co tam máš dál?
P.S.: Ale abys neplakal zbytečně, tak tady je něco hoodně malinko (někde už jsem tu link na tu fotku dával) ..... přeci jenom při 2 dětech to jde trošku pomaleji, než by si někteří přáli....

a tady je rozestavěné puzzle

Je to fakt malinko a jako zdroj je první fotografický počin na cab od Davida Hájka .....
Naposled editoval moderátor: