Jonášův pláč z MSTS Bin

Jonáš napsal:
Mně se ty modely od Vás samozřejmě líbí to je nádhera. Ale říkám třeba ta 730 ta je jako k čemu jezdit se sní nedá protože tam nejsou k ní originál zvuky a kabina, takže je to k ničemu. Aktivitu s ní nikdo neudělá protože jezdit se skanskou nebo 628 nějakej pracovní vlak tak nevim kdo by tu aktivitu jel.
Tak třeba kdyby jí někdo udělal v laku Čd a bylo by k ní všechno jak má být tak budu mlčet. Může se třeba používat na Mn a na posun atd.
854 Model je špičkovej nemá to chybu mně se taky líbí, ale zase kabina nic.

Takže jestli to chápu tak já si nechám postavit barák oni mi udělají základy a obvodové zdi střechu mi ale neudělají tak si jí nakonec musím udělat sám aby se ten barák dal používat. to je Př: 854, 730,

Zaplať a udělám Ti ji i s mašličkou v dárkovém balení - ikdyž není kabina ani zvuky, tak na traffic ji až tak životně důležitě nepotřebuješ - na to jsi nepomyslel?

Doufám, že celou serii 15x, 16x a 14x včetně 18x už máte dávno odmazanou z disku .... protože ani jedna nemá animovanou originál kabinu....

A příměr s barákem je taky padlý na hlavu- zadara Ti barák nikdo nepostaví......leda svépomocí a podívej se kolik lidí bydlí v už rozestavěných barácích.....

Co tam máš dál?

P.S.: Ale abys neplakal zbytečně, tak tady je něco hoodně malinko (někde už jsem tu link na tu fotku dával) ..... přeci jenom při 2 dětech to jde trošku pomaleji, než by si někteří přáli....
cd730front.jpg

a tady je rozestavěné puzzle
730_front_2.jpg
Je to fakt malinko a jako zdroj je první fotografický počin na cab od Davida Hájka .....

Naposled editoval moderátor:
Martens napsal:
To Čouda : totéž platí i pro Tebe - nikdo Tě nenutí si to hned instalovat a předělávat sám........taky si klidně počkej, až to někdo udělá ..... a hlavně nemá cenu se do předělávek pouštět hned po uvolnění ... vydrželi jsme bez toho docela dlouho na to, aby měla tato úprava čas na usazení - pak lze začít upravovat modely

Já už jsem žádal BOBa57_cz o zaslání již upravených modelů s rozanimovaným druhým smetákem. Chtěl jsem se začít podílet na úpravě, aby to měli všichni a co nejdříve, jenže zřejmě jak jsem pochopil z tvojho příspěvku mám to nechat usadit. Tak dobře. Jak si přeješ, ale v tom případě to bude trvat déle a bude více nespokojených uživatelů.

Jonáš napsal:
No tak když to není úplný tak to nemáte vydávat.
Viz: model 854 hlavně že máme model ale nemůžeme ho skoro používat protože tam neni originál kabina. Tak proč se nejdřív neudělá a nevydá všechno dohromady aby v tom byl pořádek. A ne všechno dělat na etapy.
Ahoj
Chlapče original kabina sice je ale není animovaná a pokud nehodláš něco udělat sám tak si nech připomínky na vánoce.

Nechte toho. Jonáš už mě požádal o smazání modelů. ještě ho zkusím přemluvit. uvidíme....

Čouda napsal:
Martens napsal:
To Čouda : totéž platí i pro Tebe - nikdo Tě nenutí si to hned instalovat a předělávat sám........taky si klidně počkej, až to někdo udělá ..... a hlavně nemá cenu se do předělávek pouštět hned po uvolnění ... vydrželi jsme bez toho docela dlouho na to, aby měla tato úprava čas na usazení - pak lze začít upravovat modely

Já už jsem žádal BOBa57_cz o zaslání již upravených modelů s rozanimovaným druhým smetákem. Chtěl jsem se začít podílet na úpravě, aby to měli všichni a co nejdříve, jenže zřejmě jak jsem pochopil z tvojho příspěvku mám to nechat usadit. Tak dobře. Jak si přeješ, ale v tom případě to bude trvat déle a bude více nespokojených uživatelů.

KDybys četl pořádně ve vláknu k MSTS Bin, tak se dozvíš, že tam je bug a že se monitory engů chovají nekorektně.....takže proto jsem psal o usazení.... budeš více nespokojený, že Ti nefunguje druhý klacek nebo že Ti padají monitory při polovičních hodnotách a v podstatě máš problém se i rozjet.....co?

Čouda napsal:
Nechte toho. Jonáš už mě požádal o smazání modelů. ještě ho zkusím přemluvit. uvidíme....
Fajn, tak ať vezme zpět svá slova o nasírání .... docela mne taky nasral a znechutil cokoliv dalšího dělat.....raději se budu věnovat svým dětem....ty jsou alespoň vděčné za cokoliv, co pro ně udělám.....

Martens napsal:
Fajn, tak ať vezme zpět svá slova o nasírání .... docela mne taky nasral a znechutil cokoliv dalšího dělat.....raději se budu věnovat svým dětem....ty jsou alespoň vděčné za cokoliv, co pro ně udělám.....

Moudré rozhodnutí, ti otrávení jsme 2

Že bysme vyhlásili povolení k lovu škodné zvěře. Každý kus co bude zbytečně tlachat, plkat o zbytečnosti modelů, když není kompletní s cabview a sound bude eliminován

PS: Mě stejně absence cabu neva, protože v ní nejezdím

Tak promiňte já jsem jen chtěl rozšířit řady strojů běžně využívaných v běžném provozu o pár strojů abychom nemusely využívat 4 x 163 téměř na 1000 km tratí. Považoval jsem toto za důležitější než dělat nějaké muzejní stroje které v ostrém provozu normálně nevidíme.
Tak když jak tady Martens napsal
Jonáš napsal:
Tak tady si to můžete stáhnout vždyť já jsem udělal nějaký skiny který potřebujem. http://www.loko.boletice.cz/msts.htm

Opravdu si myslíš, že je potřebujem? Kdepak, udělal sis jenom to, co jsi chtěl dělat a stejně tak je to s historickými motory ...

Tak proč já se budu namáhat dělat nový skiny když je tedy nepotřebujete tak já požádám Čoudu aby je smazal. Já samozřejmě budu skiny dělat dál ale nebudu je zveřejňovat.

Jonáš napsal:
Tak promiňte já jsem jen chtěl rozšířit řady strojů běžně využívaných v běžném provozu o pár strojů abychom nemusely využívat 4 x 163 téměř na 1000 km tratí. Považoval jsem toto za důležitější než dělat nějaké muzejní stroje které v ostrém provozu normálně nevidíme.
Tak když jak tady Martens napsal
Jonáš napsal:
Tak tady si to můžete stáhnout vždyť já jsem udělal nějaký skiny který potřebujem. http://www.loko.boletice.cz/msts.htm

Opravdu si myslíš, že je potřebujem? Kdepak, udělal sis jenom to, co jsi chtěl dělat a stejně tak je to s historickými motory ...

Tak proč já se budu namáhat dělat nový skiny když je tedy nepotřebujete tak já požádám Čoudu aby je smazal. Já samozřejmě budu skiny dělat dál ale nebudu je zveřejňovat.

On fakt nic nepochopil - Jonáši, nech žít hydry a ponorky a MSTS Bin, přestaň tady pindat něco o tom, že Tě sere to, že si musíš něco doma dodělávat (což vůbec není pravda) a postupem času se dočkáš všeho ..... už je to jasné, o co tady jde?

Ty Tvoje 742 taky nevadily a nevadí, dokud sis nezačal ...ale pokud je chceš uraženě stáhnout.....tož asi tak.....

Reprint manuálu MSTSbin odstránený ... text je k dispozícii na stránkách MsTSbin.

Tady mi napište co si nemusí uživatel doma dodělat.

Jonáš napsal:

Nikde tam není napsáno, že to musíš dělat.,....ten manuál je pro znalé a zkušené, co mají upravit, aby to pod MSTS Bin jezdilo laikům i Tobě....

KDybys někdy něco podobného vytvořil, tak zjistíš, že dokumentace takového typu je potřebná.....

Takže ještě jednou....v žádném případě to neznamená, že něco MUSÍŠ SÁM DĚLAT ...... si to vysloveně nepřeješ.....už to chápeš?

Kdyby se mělo podle Tebe s MSTS Bin čekat na to, až někdo upraví modely a caby a bylo vše najednou, tak dneska jsme u verze 1.1.

A manuál si citovat nemusel....četl jsem jej hned poté , co byla verze uvolněna....proto taky Tvoje nasírání pilo krev i některým dalším....

Teď už chápeš, o co go?

Nikde tam není napsáno, že to musíš dělat.,....ten manuál je pro znalé a zkušené, co mají upravit, aby to pod MSTS Bin jezdilo laikům i Tobě....

Dobře tak když je to pro zkušené. Tak by mně zajímalo jak přijdou na to ti dotyční kteří tomu absolutně nerozumí a chtějí si ten simulátor vylepšit aniž by museli předcházet takovýmto obštrukcím.

Jonáši, Jonáši... Na to, že nová verze binu bude vyžadovat např. rozsáhlé úpravy zvuků se už delší dobu připravuju, protože místo mě to asi těžko někdo bude dělat, balík pro elektrické lokomotivy postupně předělávám už od ledna (!), jsem tak v polovině a můžu začít skoro znova...
Ale po přečtení Tvých příspěvků se mi teď do toho opravdu chce...

Jonáš: Dočkať času jak hus čečiny. Tí čo s tým akotak robiť vedia to otestujú a až to otestujú, ladiči upravia vzorové engy, autori si to naklonujú, ev. sa to zverejní v "user-friendly" TBP a potom si to užívatelia stiahnu a prídu k hotovému. Kto to chce mať hneď musí holt počítať s metódou "urob si sám". Nič nejde naráz. Keby si napríklad robil s Transport Tycoonom a používal TTDpatch, vedel by si o čom to je a aké riziká sú spojené s hraním alfaverzie, hoc je v nej milión super nových funkcii.

Keby to naráz šlo, tak sme niekde úplne inde. Keby si sa trošku venoval programovaniu, vedel by si aké ľahké je urobiť chybu. A ako ťažko sa potom hľadá. Keď reverzne upravuješ kód niekoho iného, je to ešte horšie. Nikto tu nie je boh. Trpezlivosť nech je tvojím heslom. Za ten čas môžeš pripraviť zopár pekných repaintov a keď nadíde správna doba, budeš sa na nich môcť nabažiť jazdenia na koľko zberačov chceš.

Jonáš napsal:

Dobře tak když je to pro zkušené. Tak by mně zajímalo jak přijdou na to ti dotyční kteří tomu absolutně nerozumí a chtějí si ten simulátor vylepšit aniž by museli předcházet takovýmto obštrukcím.
O jaké obstrukce Ti vlastně jde? Pokud vím, tak od verze 1.7. je to zpětně kompatibilní a tudíž nová verze nebrá tomu jezdit se staršími typy a laici jako Ty si můžou v klidu počkat na to, až ti zkušení a znalí upraví všechno to, co upravit neumíš.....

Tohle už je tak velký balík, že to opravdu najednou jít ven nemůže ...... stačí?

Ano dobře já to beru.
Je ale zajímavý to že když už jsem si ten nový bin stáhnul a nainstaloval tak jak je možný že mi v kabině u laminátky zmizel kontroler rafičky z budíků a páka u přídavný a vlakový brzdy.

Jonáš napsal:
Ano dobře já to beru.
Je ale zajímavý to že když už jsem si ten nový bin stáhnul a nainstaloval tak jak je možný že mi v kabině u laminátky zmizel kontroler rafičky z budíků a páka u přídavný a vlakový brzdy.

Ale o tom jsi se nikde nezmiňoval.....

Tak - takže o jaký cab jde? o Arwyho nebo o cab Jirky Poláka s mými úpravami? O jaký eng (přesné číslo) jde? Je správně směřovaný na správný cvf soubor?

V předchozí verzi Binu to fungovalo?

CabView ( "../../common.cab/cab240/240.cvf" )

Takhle to mám směrovaný ve všech 240 jak slovenských tak českých.

Jonáš napsal:
CabView ( "../../common.cab/cab240/240.cvf" )

Takhle to mám směrovaný ve všech 240 jak slovenských tak českých.

Takže jsem to teď zkoušel a blblo to už s předcházející verzí MSTS Bin ... čili v Bin chyba není....

Další testy
Nevim, odkud ten cab máš stažený, ale teď jsem si stáhnul originál od Arwyho (http://arwy-cabs.ic.cz) a funguje korektně i pod včerejší verzí Binu....

Takže kápni božskou, odkud ten cab máš? V něm je chyba.....

A nemusel si se hned nasírat a být hrubý .....

Back
Nahoře