Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Sám pro sebe, v tom opravdu člověku nic nebrání.Čouda napsal:i když je v novém binu BUG, tak už se může začít s úpravou modelů na model s druhým smetákem. V tom snad člověku nic nebrání. .
Pokud si to budeš dělat do foroty a pak pustíš ven, až se nová verze Binu usadí - tak s tím není problém.Čouda napsal:No jo, jenomže já to nechci dělat jen pro sebe, ale bylo mi doporučeno ať se na to ještě na nějaký čas vyprdnu. Jo dobře, ale proč, když to převádění modelů nemá lautr nic společného s binem? Potom vyjde oprava binu a upraví se akorát eng a cvf soubory no a modely už budou, takže odpadnedalší zdržování. Nemyslím to zle![]()
Mě to neříkej já tu 363 005 na model 163 nenapasovalbob57_cz napsal:Jenže mezi modelem 363 a 163 je dost značný rozdíl - mají jinou výzbroj na střeše a je rozdíl i pod břichem - trafo/tlumivka.Vrbam napsal:Napasovat 363 na model 163 - takhle vznikl skin 363 005 v Trainsetu BP
Vůbec nevím, co tato úprava v modelu obnáší, ale pokud to není velký problém, myslím, kdybychom pana Starého slušně poprosili, že by nám, až by měl volnou chvilku, nefunkční sběrače na svých modelech rozchodil.Čouda napsal:Ad BOB57_cz: Já jsem nepsal, že bych chtěl pasovat model 16x na model36x. Rozdíly, které jsou vidět z peronu jsou mi známé (celej tejden kromě výkendu na ty krabice čumím) zatím jsem zkoumal jen esa a u těch by to šlo, pokud se opět nemýlím. Co se týče 16x, tak jsme asi v koncích, protože p.Starý s tvorbou pro simulátor již skončil. Škoda...