Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Už jsem to zjistil taky.Škoda co se dá dělat ale tobě děkuji za info.měj se fajn IvošIvo Řidič: vzhledem k tomu, že aktivita byla vydána již v r.2020 (můžeš předpokládat určité úpravy nejen v trati DvK) a Ulož.to nám demokraticky zrušili, pochybuji, že budeš mít úspěch. To i s přihlédnutím k faktu, že Frosty je momentálně neaktivní - čili netvoří.
Danku to je od nějakého Frosty nebo aspoň to tak vypadá.Tohle ani nevím, že jsem někdy délal.
Tak proč mi to házíš do mého vlákna aktivit?Danku to je od nějakého Frosty nebo aspoň to tak vypadá.
A co brání ČD ucházet se o zakázky někde venku?Dan J.: Já bych dal v první řadě korunu těm, co dopustili tenhle liberalizovanej cirkus, v němž se mafiáni tváří jako podnikatelé a státní dopravci cizích zemí jako soukromníci.

Tady jde o to, že máme malou zemi a musíme mít TŘI (slovy TŘI) dopravce na hlavní trati mezi Prahou a Ostravou? Nehledě na to, že už si ti dopravci rozdělili svojí sféru vlivu, takže když jedeš třeba z Mělníka na Vysočinu, tak musíš koupit dvě jízdenky. Dříve stačila jedna.A co brání ČD ucházet se o zakázky někde venku?

Stará aktivita pro ORMG, nevím, jak se chová v ORCZ.Dane, ráno jsem jel tvůj nexák do Ostravy a v Pardubicích se mi nepřipojí lokomotiva s poštou, nevíš čím to může být?? Všechno mám stažený, jak má být.
Normativ dej klidně R 300 tun (180 je málo), Ostrava uh. n. - Kunčice 100/74, Kunčice - Frýdlant 80/64, Frýdlant - Ostravice 50/35, a zpátky Ostravice - Frýdlant 50/59 a Frýdlant - Veřovice 60/53.Ahoj, najde se někdo, kdo by mi spočítal normativ hmotnost: ČSD 477.0+Daad+Bpjo a brzdné procenta, abych mohl doplnit (opravit) v sjř.?
Zobrazit přílohu 39561