Aktivity pro OR Dan J.

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Dan J.
  • Datum začátku Datum začátku
Ivo Řidič: vzhledem k tomu, že aktivita byla vydána již v r.2020 (můžeš předpokládat určité úpravy nejen v trati DvK) a Ulož.to nám demokraticky zrušili, pochybuji, že budeš mít úspěch. To i s přihlédnutím k faktu, že Frosty je momentálně neaktivní - čili netvoří.

Ivo Řidič: vzhledem k tomu, že aktivita byla vydána již v r.2020 (můžeš předpokládat určité úpravy nejen v trati DvK) a Ulož.to nám demokraticky zrušili, pochybuji, že budeš mít úspěch. To i s přihlédnutím k faktu, že Frosty je momentálně neaktivní - čili netvoří.
Už jsem to zjistil taky.Škoda co se dá dělat ale tobě děkuji za info.měj se fajn Ivoš

Tak těm, co dělají jízdní řády, bych dal korunu.
IC z Ovy v Pardubicích 8:35 a spěšňák do HK 8:35 odjezd. Až 9:05 ARRIVA. :-(

Zde ukázka jízdního řádu v aktivitě manipuláku pro trať Zapdlá 1935. Jen pro realisty, je mi jasné, že by ve skutečnostti takovýhle vlak za 1. Republiky nejel, byl jsem na to i upozorněn odborníky, což je dobře, vím to, viz. moje aktivita pro trať Zlatohorka, Smíšený vlak, která vyšla v minulosti. Jenže, to by se potom stavitel tratě zbytečně drbal s dynamickou nakládkou, poněvač se vozy nikdy nenakládaly během pár minut a už vůbec ne během pobytu smíšeného vlaku. Takže je to takový "Hollywood", kdy jde hlavně o efekt a požitek z šibování, naložení vozů a vyložení a kompletní seznání tratě. Příznivci posunů si zde určitě přijdou na své.

mn jr.jpg

Chyby v názvu stanic neřeště, ty už jsou opraveny... :)

A co brání ČD ucházet se o zakázky někde venku?
Tady jde o to, že máme malou zemi a musíme mít TŘI (slovy TŘI) dopravce na hlavní trati mezi Prahou a Ostravou? Nehledě na to, že už si ti dopravci rozdělili svojí sféru vlivu, takže když jedeš třeba z Mělníka na Vysočinu, tak musíš koupit dvě jízdenky. Dříve stačila jedna.

Ahoj chlapi, vůbec netuším, jestli se ještě pracuje na trati 323 Valmez - Ostrava, kdysi jsem hlásil chyby a dnes jsem se rozpoměl, i na tuhle, poněvač v ORCZ totálně kolabují odjezdy z Frenštátu směr Kunčice pod Ondřejníkem, kvůli sloučenému návestidlu, které dělá neskutečný bordel při křižování. Tím bych se chtěl pozeptat, našla by se ochotná duše, která by udělala opravu a poslala mi update? Jsem v koncích, zde nezabírá fakt žádný fígl a polovina kolejí je nepoužitelná... :(

frenstat.jpg

Dane, ráno jsem jel tvůj nexák do Ostravy a v Pardubicích se mi nepřipojí lokomotiva s poštou, nevíš čím to může být?? Všechno mám stažený, jak má být.

Ahoj, najde se někdo, kdo by mi spočítal normativ hmotnost: ČSD 477.0+Daad+Bpjo a brzdné procenta, abych mohl doplnit (opravit) v sjř.?

jr.jpg

Ahoj Dane,rád by som si zahral tvoje aktivity,ale ten web,na ktorý ich postuješ je jedno velké neštastie a omyl internetu.Už mesiac čakám na potvrzovací mail a žiadna reakcia.Nechápem,z akého důvodu tam máte podmienku prihlásenia pre down,keď ten web nefunguje ,jak má.Neber to v zlom,ale vážne ma to štve.

Back
Nahoře