Aktivity pro OR Dan J.

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Dan J.
  • Datum začátku Datum začátku
Ahoj Dane,rád by som si zahral tvoje aktivity,ale ten web,na ktorý ich postuješ je jedno velké neštastie a omyl internetu.Už mesiac čakám na potvrzovací mail a žiadna reakcia.Nechápem,z akého důvodu tam máte podmienku prihlásenia pre down,keď ten web nefunguje ,jak má.Neber to v zlom,ale vážne ma to štve.
Ahoj.
Já jsem rád, že mi někdo poskytl prostor k vydávání aktivit. Dříve jsem vydával u Blackwolfa, jehož web zaniknul, To je web Alcaponeho, na kterém mám poskytnut prostor k vydávání aktivit. Nevím, co jinak poradit. S tímhle musíš na Alcaponeho, proč ti to nejde, navíc tam mám i spousty skinů k aktivitám, co už nejdou stáhnout. Fakt ale nejsem Admin stránek Mojevláčky a tématice webů vůbec nerozumím. Kdyžtak napiš SZ, kterou aktivitu chceš a pokud ji mám na HOD, pošlu.

Ahoj.
Já jsem rád, že mi někdo poskytl prostor k vydávání aktivit. Dříve jsem vydával u Blackwolfa, jehož web zaniknul, To je web Alcaponeho, na kterém mám poskytnut prostor k vydávání aktivit. Nevím, co jinak poradit. S tímhle musíš na Alcaponeho, proč ti to nejde, navíc tam mám i spousty skinů k aktivitám, co už nejdou stáhnout. Fakt ale nejsem Admin stránek Mojevláčky a tématice webů vůbec nerozumím. Kdyžtak napiš SZ, kterou aktivitu chceš a pokud ji mám na HOD, pošlu.
Aha, ospravedlňujem sa ti,nevedel som,že nie si admin,píšu SZ.

xxx@gmail.com Prosím, vykašlete se na gmail.com. Tato koncovka je blokovaná. Jsou jíné jako atlas či centrum či seznam a td. Na gmail.com Vám nikdy nepříjde potvrzovací email. Přepis z webu. Jak jinak to mám napsat aby jse tomu rozumělo. Pokud chceš mermomoci na gmail, musíš mě napsat a né si tu stěžovat.

Naposled editoval moderátor:
xxx@gmail.com Prosím, vykašlete se na gmail.com. Tato koncovka je blokovaná. Jsou jíné jako atlas či centrum či seznam a td. Na gmail.com Vám nikdy nepříjde potvrzovací email. Přepis z webu. Jak jinak to mám napsat aby jse tomu rozumělo. Pokud chceš mermomoci na gmail, musíš mě napsat a né si tu stěžovat.
1.,,Díky,, že si zverejnil moj súkromný e-mail,moja dôvera v tvoj web,kde by mali byt prihlasovacie údaje tajné, klesla na nulu.Preto prosím adminov,aby túto správu zmazali.
2. Na tom webe nie je tvoj nick,pokial som dobre pozeral,nikde uvedený ,ako administrátor,takže ten kto ťa nepozná a má problém s prihlásením,má smolu.
3.Díky,ale po tom,čo si tu zverejnil moj e mail,už nemám záujem a po pravde,nechápem prečo nie gmail ,ale je to tvoj web a tak ti gratulujem,si boot pre nás ostatných,ktorí ti zveria svoje citlivé prihlasovacie údaje.

Naposled editoval moderátor:
plagat.jpg

V této aktivitě povezete historický vlak v čele s lokomotivou ČSD 477.043, do Ostravice a pak Veřovic, kde vaše jízda v tomto díle aktivity končí. V druhém díle povezete historický vlak zpět do Ostravy. Tato aktivita je fikcí, zařazena do GVD 2018, stejně jako všechny historické vlaky, které v aktivitě potkáte.

Sobotní dubnový den roku 2018, kdy vždy po svátku Jiřím probíhá výstup pod Lysou horu k mohyle Ivančena. U této příležitosti jsou vypraveny 3 historické vlaky. 1. je ten váš a 2. jede ze stanice Cieszyn přes Frýdek Místek do Ostravice a tam jej odpočívající potkáte, třetí vlak je historická souprava PKP, v úseku Racibórz - Chalupki - Bohumín . Č. Těšín - Frýdek Místek - Frýdlant n.O. a zpět, ten potkáte při druhém příjezdu do Frýdlantu n.O.. A aby byl váš vláček využit, pojede až do Veřovic, kdyby si chtěl někdo dát pěší tůru po hřebenu Beskyd přes Radhošť na Pustevny. To můžou cestující i obráceně z Frenštátu pod Radhoštěm.

V aktivitě je třeba dodržovat jízdní řád (příloha u aktivity) a samozřejmě instrukce v písemných zprávách.

Přeji příjemnou zábavu.
Dan J.
Odkaz na stažení a další informace, ZDE

Ahoj, než vyjde 2. díl, chtěl bych se poradit, uvažuji, čím tahat nečinnou 477.043 z Ostravy do Lužné v díle 3.
1. může být řazení:
a) ČDC 750+ČSD 477.043ms+ČSD WLABv+ČSD BPjo+ČSD Daad (477 musí být vplá z brzdy?)
b) ČDC 750+ČSD Daad+ČSD BPjo+ČSD WLABv+ČSD 477.043ms (477 musí být vplá z brzdy?)

2. existuje pro řadu 750 zvuk obsahující stop/start? 754 pro ORCZ jej má, ale 750 mám bez a chtěl bych začít z depa z "nuly".

Jaký je důvod blokovat koncovku gmail.com?
Prosím, opravdu by mě to moc zajímalo.

Ahoj, než vyjde 2. díl, chtěl bych se poradit, uvažuji, čím tahat nečinnou 477.043 z Ostravy do Lužné v díle 3.
1. může být řazení:
a) ČDC 750+ČSD 477.043ms+ČSD WLABv+ČSD BPjo+ČSD Daad (477 musí být vplá z brzdy?)
b) ČDC 750+ČSD Daad+ČSD BPjo+ČSD WLABv+ČSD 477.043ms (477 musí být vplá z brzdy?)
Ani nemusí, ale ťahať studený trojválec je peklo, zhadzovať dole ojnicu z tretieho válca je utrpenie. Vo väčšine prípadov sa trojválce, ale aj veľké dvojválce ťahajú teplé z dôvodu mazania.
Radenie je v princípe jedno, z Lužnej sme šli 751+Wlab+Vršovická dvojka, na Rendez raz tak potom druhý krát išli mašinou za Wlabkou.
Len sa musí dodržať radenie vozov ľahkej stavby na konci, čož tam nemáš.
Vo väčšine prípadov sa zastavuje v staniciach kvôli domazaniu ložísk, ale hlavne pre kontrolu teploty či sa neprehrieva.

Super, dík. Ještě, vlak by byl veden asi jako Pn? Číslo si vymyslím, max. rychlost 80 km/h. Jinak tahat to bude ostravská ČDC 750, má 3D kabinu, to je pro mne priorita, bohužel nemá stop start motoru, takže nemohu udělat start aktivity v depu, s komplet odstaveným strojem. :( Nechci furt jezdit s Bardotkou KŽC. :)

Normálne Sv, nieje dôvod to zavádzať ako Pn. Priložený príklad kedy nás ťahala 751 148 z Lužnej do Vršovic pri návrate. Kľudne číslo použi rovnaké, len s tým že ideš do Prahy tak musí byť ukončené párnym číslom. obrázok_2024-08-31_140145842.jpeg

Furt přemýšlím nad HV pro hráče. Utáhl by to kocour 742 sólo. To je asi kokotina. A Hektor KŽC zas nemá start stop.

I přes absenci 3D kabiny a start stop motoru, co zkusit nějaký muzejní stroj z Lužné? U Pikkuho je T669.0001, případně 735.286, myslím, že kdysi byl veřejný (nebo stále je?) T478.3001, nebo by se dala použít třeba 754.044 z Prahy. A ta by byla i se start stopem a pro ORCZ... ;)

Edit: A pokud bys volil trasu pod dráty (Ova-Pha?), tak by se dala provětrat i muzejní 141.004, případně 141.012.

Čmeláci mají v ORCZ zase díky rozm.dání pohledu kabin nesedící kapoty a opravovat se mi to nechce. Asi tam fakt nechám ostravskou:

cdc750.jpg

plagat.jpg

V 1. díle aktivity jste vezli historický vlak v čele s lokomotivou ČSD 477.043 do Ostravice a pak Veřovic. Nyní v tomto 2. díle se budete vracet, jako Os 103139 z Veřovic do Ostravy hl.n. Ve Frýdlantě n.O. na vás najede historický osobní vlak z Ostravice (tam jste jej potkali odstavený v díle prvním). Ten s vámi pojede do Frýdku-Místku, tam je od vaši soupravy odvěšen. Po vašem odjezdu pokračuje do stanice Cieszyn. Ve Frýdku potkáte taky historický vlak, který v prvním díle dovezl skauty z Polska ze stanice Racibórz. V depu obrátili lokomotivu PKP TKt48-102, měla zde zbrojení a pak oddych, po vašem odjezdu pojede do Ostravice jako Sv, tam nabere skauty z Polska a pojede zpět do stanice Racibórz. Tato aktivita je fikcí (všechny historické vlaky), zařazena do GVD 2018.

V aktivitě je třeba dodržovat jízdní řád (příloha u aktivity) a samozřejmě instrukce v písemných zprávách.

Odkaz na stažení a další informace, ZDE

Přeji příjemnou zábavu.
Dan J.​

Back
Nahoře