Aktivity pro OR Dan J.

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Dan J.
  • Datum začátku Datum začátku
Tak nic, jdu to zkusit, jak to pojede na normální rychlostníky, stejně je to samý kopec a 80 se jede minimálně. Nejkritičtější bude úsek Hanušovice Zábřeh, tam je to naopak z kopce.

Má. Nech to koňovi.
Nene, kulaté rychlostníky zrušeny. :)

A aby toho nebylo málo, zrovna předělávám celý konec prvního dílu, kde mne napadl ještě bonusový posun. Video je točeno v létě, aby se mi líp testovalo. Aktivita je ale na podzim, takže se bude posunovat za tmy. Ale ORCZ má naštěstí nastavení noci, kde si to může každý uživatel nastavit tak, aby viděl pěkně na trať, dle své GK na PC.

Po příjezdu do Třebové bude hráč předávat "panceřák" ČSD Ca VIP vlaku, Ex 100101 z Prahy do Bratislavy. Až pak se vrátí na své vozy a zatáhne do depa:

Čau chlapi, kdysi mi tady někdo dával někde odkaz na stránky, ze kterých jsem tahal WAV, nebo MP3, to už nevím, hromů pro bouřku. Byly tam i jiné ruchy, nevíte někdo co to bylo za web? Nemohu to najít, asi jsem si to blbec neuložil.

A začal jsem nasazovat ruchy pro aktivitu šichťáku z roku 1989.
Střelba z cvičení ve vojenském prostoru v Moždicích:

Ahoj, dneska jsem dojel druhý díl aktivity "Podvečerní Hektor" pro ORCZ a tak nějak jsem hledal, nenajdu li někde v zálohách obrázky, kdy vyšla původní aktivita pro MSTS a našel jsem. S údivem jsem koukal, aktivita "Podvečerní Hektor" pro MSTS vyšla v roce 2011, takže 11 let od jejího vydání. Tohle si zaslouží páe srovnávacích obrázků, alespoň v trase, kde vedla stejně, poněvač ta pro ORCZ je poněkud dost odlišná a navíc dvojdílná.
Takže zde pár srovnávaček:
PH_MSTSOR_001.jpgPH_MSTSOR_002.jpgPH_MSTSOR_003.jpgPH_MSTSOR_004.jpgPH_MSTSOR_005.jpgPH_MSTSOR_006.jpgPH_MSTSOR_007.jpgPH_MSTSOR_008.jpgPH_MSTSOR_009.jpg

A zde je ukázka z 2. dílu, Česká Třebová - Hradec králové, kdy už se vracíte jako služební vlak na vlečku KŽC:

Čau chlapi.
Měl bych prosbu, když děláte packy, třeba Bdt, mohli by jste u nich uvádět, jaké vozy obsahuje daný pack? Je nadlisdký výkon pak dělat RedMe k aktivitě a dohledat daný vůz.

Přeji všem veselé vánoce a zde je pár aktivit, bližší informace a stažení v příslušných vláknech.

plagát.jpg

Šichťák 1989
1. díl:
Letní pracovní den roku 1989. Na této trati jezdí jeden pár zajímavého motoráku, obzvláště v pracovní den, kdy jede "Krokodýl" ČSD M286 s osobákem z dolů v Počátcích. Vy se nacházíte na tomto stroji a čekáte na vypravení vlaku v dolech v Počátcích směr Aramov, kde vjíždíte na obsazenou kolej a na "Kredenc" 830, který jede v čele vlaku do Kamenného Újezdu, V Zadově na vás zezadu najede druhý "Kredenc" M262. A z Kamenného újezdu ten v čele odjede přes odbočnou trať a zezadu na vás najede v Netomicích. Oba "Kredence" odvěsíte v Křížanech, ty jedou do Káčova a pokračujete s vlakem do Dvorce, kde "Krokodýla" M 286 odstavíte v depu.
2. díl:
Letní pracovní den roku 1989. Na této trati jezdí jeden pár zajímavého motoráku, obzvláště v pracovní den, kdy jede "Krokodýl" ČSD M286 z osobákem z dolů v Počátcích a spojuje se s "Kredencem" v Aramově, z Lopovic vyjíždí 2. "Kredenc", se kterým v tomto druhém díle začnete šichtu.
3. díl:
Aktivita sice nese název Šichťák 3. díl, ale tentokrát jde o spoj, který jste vezli ve dvou předchozích dílech, ale v den pracovního klidu, kdy je trasa vlaku a řazení oproti pracovním dnům odlišné. Sobotní letní roku 1989. Na rozdíl od předchozích dílů aktivity jedou na tomto spoji pouze 2 "Kredence" M262 (830). Jeden začíná v Aramově a 2. v Lopovicích. Ten řídíte vy. Motorák z Aramova, na vás čeká v Zadově a váš vlak na něj najíždí a pokračuje dále jako dvojice vozů. (Viz. SJŘ u aktivity)

PLAGAT-ORCZ.jpg

Ranní Turnus
Podzimní ráno pracovního dne roku 1989. Nacházíte v depu Zadov, kde jste nastoupili na svoji pravidelnou směnu na motorák ČSD 810, který pendluje mezi Zadovem a Lopovicemi.
V aktivitě musíte nejprve naftou dozbrojit a oživit motorový vůz 810, se vším co k přípravě lokomotivy patří (takže i malá výuka jak oživit lokomotivu v ORCZ a taky návod, jak přecházet mezi stanovišti). Pak začnete směnu na odbočné trati ze Zadova do Lopovic. Nejprve jako zaměstnanecký vlak na vlečku v pískovně, pak ze Zadova, kde doberete přívěsné vozy ČSD Blm do Lopovic a zpět.
Veškeré informace naleznete v tabulce pod kl. F1. Doporučuji pořádně číst písemné zprávy v aktivitě a dodržovat jízdní řád.

Sp1827_004.jpg

Sp 1827, GVD 2011
Letní den roku 2011, vy jste přijeli do Brna Králova pole, jako Sv 24290 v 7:50 z Brna Maloměřic. Objeli jste soupravu a nyní čekáte na zkoušku brzdy.

Přeji příjemnou a ničím nerušenou jízdu.
Dan J.​

Ahoj.
Včera se tu někde mihnul odkaz na Andrejovy stránky pro OR, já ho teď zaboha nemůžu najít, můžete mi prosím hodit link? Díky.

Back
Nahoře