TigerMuffinSK
Začátečník
Je to aktivita MOs 7165. Neviem doteraz som nemal taký problém aby nestíhal.Netuším. Jde o aktivitu Os5009? Asi ti nestíhá comp.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Je to aktivita MOs 7165. Neviem doteraz som nemal taký problém aby nestíhal.Netuším. Jde o aktivitu Os5009? Asi ti nestíhá comp.
Trať BP. Verzia OR CZ/SK 1.8.148Na jaké trati?, Jaká verze OR? Tohle vše je důležité.

Můžeš to popsat, co vše uděláš než přejdeš?Aj keď na jednej strane všetko urobím ako mám.
- dám páku do polohy neutrál (kl. "S", "W")Môžem takú maličkosť.. Chlapi.. Keď zmením stanovište na 810 mi to píše spínač pultu blokovaný. Aj keď na jednej strane všetko urobím ako mám. Aj brzdic aj všetko.. Ďakujem vopred
Ďakujem ti krásne Dan! Nevedel som kombináciu tlačítok ako zamknúť pult- dám páku do polohy neutrál (kl. "S", "W")
- průběžnou (vlakovou brzdu) zatáhnu dolů do polohy "jízda" před záchrannou brzdou
- Přímočinnou (lokomotivní) úplně povolím
- klávesou "Ctr+Altl+K" zamknu pult
Až teď mohu změnit stanoviětě a pak po přechodu:
- "Ctrl+K" odemknu pult a pokud je průběžná v závěru (jízda před záchrannou) úplně ji povolím a přitáhnu přímočinnou.
- Směr vpřed a jedu.

Toto riešenie mi príde ako prehnané...Takže pánové, díky včerejšímu výstupu, ne kvůli iniciátorovi, ale hlavně vám "lajkerům", co jste tak vášnivě ohodnitili tento příspěvek, jste rozhodli sami. O MSTS jsem s Icikem vedl diskusi, poněvač se tvorba aktivit, ale i jejich chování liší a měl jsem v plánu vydat vlastně skoro všechny aktivity, které byly u Balckwolfa na webu z moji dílny pro MST. Ale seru na to! Když někdo napíše, že si upravuje OR sám pro sebe, přijde mi to stejně uvalené, jako když bych napsal, že si upravuji trať k vlastním potřebám, a otravuji tak s hlášením chyb v ní samotně. Takže ne díky tomu, co vyblíl vlackarjendis, ale kvůli těm, co tahle hovna olajkovali mi nestojí za to se vůbec v těchto starých (a i těch, které byly v přípravě) aktivitách vrtat. Náhodou bych mohl narazit na nějaký problém a něco požadovat a jsem dle vás otravný a vlastně nic neumím. Takže si aktivity opravím sám pro sebe a pár nejbližších přátel. Pro vás ostatní určitě tihle lajkoši nachystají spousty zajímavých opravených aktivit néjen z MSTS dob.
Jedna z chystaných z dob MSTS:
Zobrazit přílohu 35234
A pro zajímavost, rozhovory ohledně módu MSTS normálně pokračují, ale už jen mimo tohle fórum. Bohužel.
Přeji hezkou neděli.
Takže aktivity do OR pokračujú? Len aj tak mi to príde ako prehnaná reakcia. Len som tak premýšľal či by sa do budúcna nedalo závisieť že nový členovia nemôžu 2 mesiace od registrácie písať... to by podla mňa takýchto obnovujucich sa prudičov odradilo...Je tam jeden lajk od člověka, od kterého bych to nečekal ani náhodou. Sám byl aktivním tvůrcem a skinařem v dobách MSTS. Jinak aby bylo správně pochopeno. Jde o aktivity MSTS.
To pak čistě náhodou někdo nový se nemá šanci na nic zeptat jen kvůli jednomu Prudičovi. Být tu nový a nemoci se na něco zeptat, tak to asi raději oželím a budu hrát něco jinde. Spíše to chce trochu filtrovat "Inteligenty" !!Takže aktivity do OR pokračujú? Len aj tak mi to príde ako prehnaná reakcia. Len som tak premýšľal či by sa do budúcna nedalo závisieť že nový členovia nemôžu 2 mesiace od registrácie písať... to by podla mňa takýchto obnovujucich sa prudičov odradilo...
raději už nic nebudu lajkovatHoši to nebylo kvůli prudičovi, ale kamarádovi, který ten lajk dal omylem, už jsme si to vyříkali v SZ. Takže pohoda. Nicméně mne to stejně ser... Chování některých ubožáků už fakt překračuje cšechny meze.