Aktivity pro OR Dan J.

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Dan J.
  • Datum začátku Datum začátku
Os6450_001.jpg

Letní brzký ranní pracovní den. V noci lehla Regio Nova na Os 6459, která přijela do stanice Štětí a místo pobytu do rána, po poruše ne kompresoru byla odtažena do Ústí nad Labem k opravě. Ráno měla jet ze Štětí, jako Os 6450 do Ústí nad Labem západ, pak jako Os 6460 do Děčína a zpět do Ústí nad Labem Střekova jako Os6463 a dále "pendlovat" mezi Ústí nad Labem Střekov a Děčínem.

Vy jako fíra máte zrovna tu smůlu, že máte pohotovost a vyfasovali jste pražskou "mrchu" 810.240-2 odstavenou v Lovosicích. S tou pojedete zachránit ranní oběh. Z Lovosic do Štětí jako služební vlak a pak na osobácích co měla ráno vozit "Regina".

Donwload + podrobnosti ve vlákně aktivit k trati BP.

Přeji příjemnou a ničím nerušenou jízdu
Dan J.​

Môžem takú maličkosť.. Chlapi.. Keď zmením stanovište na 810 mi to píše spínač pultu blokovaný. Aj keď na jednej strane všetko urobím ako mám. Aj brzdic aj všetko.. Ďakujem vopred

Môžem takú maličkosť.. Chlapi.. Keď zmením stanovište na 810 mi to píše spínač pultu blokovaný. Aj keď na jednej strane všetko urobím ako mám. Aj brzdic aj všetko.. Ďakujem vopred
- dám páku do polohy neutrál (kl. "S", "W")
- průběžnou (vlakovou brzdu) zatáhnu dolů do polohy "jízda" před záchrannou brzdou
- Přímočinnou (lokomotivní) úplně povolím
- klávesou "Ctr+Altl+K" zamknu pult

Až teď mohu změnit stanoviětě a pak po přechodu:
- "Ctrl+K" odemknu pult a pokud je průběžná v závěru (jízda před záchrannou) úplně ji povolím a přitáhnu přímočinnou.
- Směr vpřed a jedu.

- dám páku do polohy neutrál (kl. "S", "W")
- průběžnou (vlakovou brzdu) zatáhnu dolů do polohy "jízda" před záchrannou brzdou
- Přímočinnou (lokomotivní) úplně povolím
- klávesou "Ctr+Altl+K" zamknu pult

Až teď mohu změnit stanoviětě a pak po přechodu:
- "Ctrl+K" odemknu pult a pokud je průběžná v závěru (jízda před záchrannou) úplně ji povolím a přitáhnu přímočinnou.
- Směr vpřed a jedu.
Ďakujem ti krásne Dan! Nevedel som kombináciu tlačítok ako zamknúť pult :)

Takže pánové, díky včerejšímu výstupu, ne kvůli iniciátorovi, ale hlavně vám "lajkerům", co jste tak vášnivě ohodnitili tento příspěvek, jste rozhodli sami. O MSTS jsem s Icikem vedl diskusi, poněvač se tvorba aktivit, ale i jejich chování liší a měl jsem v plánu vydat vlastně skoro všechny aktivity, které byly u Balckwolfa na webu z moji dílny pro MST. Ale seru na to! Když někdo napíše, že si upravuje OR sám pro sebe, přijde mi to stejně uvalené, jako když bych napsal, že si upravuji trať k vlastním potřebám, a otravuji tak s hlášením chyb v ní samotně. Takže ne díky tomu, co vyblíl vlackarjendis, ale kvůli těm, co tahle hovna olajkovali mi nestojí za to se vůbec v těchto starých (a i těch, které byly v přípravě) aktivitách vrtat. Náhodou bych mohl narazit na nějaký problém a něco požadovat a jsem dle vás otravný a vlastně nic neumím. Takže si aktivity opravím sám pro sebe a pár nejbližších přátel. Pro vás ostatní určitě tihle lajkoši nachystají spousty zajímavých opravených aktivit néjen z MSTS dob.
Jedna z chystaných z dob MSTS:

MSTS DEATH.jpg

A pro zajímavost, rozhovory ohledně módu MSTS normálně pokračují, ale už jen mimo tohle fórum. Bohužel.
Přeji hezkou neděli.

Takže pánové, díky včerejšímu výstupu, ne kvůli iniciátorovi, ale hlavně vám "lajkerům", co jste tak vášnivě ohodnitili tento příspěvek, jste rozhodli sami. O MSTS jsem s Icikem vedl diskusi, poněvač se tvorba aktivit, ale i jejich chování liší a měl jsem v plánu vydat vlastně skoro všechny aktivity, které byly u Balckwolfa na webu z moji dílny pro MST. Ale seru na to! Když někdo napíše, že si upravuje OR sám pro sebe, přijde mi to stejně uvalené, jako když bych napsal, že si upravuji trať k vlastním potřebám, a otravuji tak s hlášením chyb v ní samotně. Takže ne díky tomu, co vyblíl vlackarjendis, ale kvůli těm, co tahle hovna olajkovali mi nestojí za to se vůbec v těchto starých (a i těch, které byly v přípravě) aktivitách vrtat. Náhodou bych mohl narazit na nějaký problém a něco požadovat a jsem dle vás otravný a vlastně nic neumím. Takže si aktivity opravím sám pro sebe a pár nejbližších přátel. Pro vás ostatní určitě tihle lajkoši nachystají spousty zajímavých opravených aktivit néjen z MSTS dob.
Jedna z chystaných z dob MSTS:

Zobrazit přílohu 35234

A pro zajímavost, rozhovory ohledně módu MSTS normálně pokračují, ale už jen mimo tohle fórum. Bohužel.
Přeji hezkou neděli.
Toto riešenie mi príde ako prehnané...
Ked sa pozriem na lajky čo su tam tak su tam len od dvoch osôb... klasických prudičov... ale tak rozhodol si sa ako si sa rozhodol... a snáď ešte tvoje aktivity uvidíme verejne

Je tam jeden lajk od člověka, od kterého bych to nečekal ani náhodou. Sám byl aktivním tvůrcem a skinařem v dobách MSTS. Jinak aby bylo správně pochopeno. Jde o aktivity MSTS.

Je tam jeden lajk od člověka, od kterého bych to nečekal ani náhodou. Sám byl aktivním tvůrcem a skinařem v dobách MSTS. Jinak aby bylo správně pochopeno. Jde o aktivity MSTS.
Takže aktivity do OR pokračujú? Len aj tak mi to príde ako prehnaná reakcia. Len som tak premýšľal či by sa do budúcna nedalo závisieť že nový členovia nemôžu 2 mesiace od registrácie písať... to by podla mňa takýchto obnovujucich sa prudičov odradilo...

Mne ten prudič nevytočil, mne vytočila reakce některých "pardů" na tenhle nesmysl. Už první věta totiž byla úplně o ho.nu. Ať si vlastně upravuji ORCZ pro svoje potřeby sám a tuhle kokotinu někdo jako lajkne. Prostě tohle mbw fakt zvedlo ze židle.

Takže aktivity do OR pokračujú? Len aj tak mi to príde ako prehnaná reakcia. Len som tak premýšľal či by sa do budúcna nedalo závisieť že nový členovia nemôžu 2 mesiace od registrácie písať... to by podla mňa takýchto obnovujucich sa prudičov odradilo...
To pak čistě náhodou někdo nový se nemá šanci na nic zeptat jen kvůli jednomu Prudičovi. Být tu nový a nemoci se na něco zeptat, tak to asi raději oželím a budu hrát něco jinde. Spíše to chce trochu filtrovat "Inteligenty" !!

Dane Klííííd. Kdybych reagoval podobně, tak můj projekt zůstal ve fázi Kúty-Brno 20 let zpět. :) :) :) Když se naštveš, je to jen voda na mlejn pro ty co jen prudí a hodně se tím baví. Takový už je tento svět. :)
Ale jinak aktivní lidé jsou citliví lidé a hodně jich z těchto důvodů skončilo. A bohužel je už nikdo nenahradil.

Hoši to nebylo kvůli prudičovi, ale kamarádovi, který ten lajk dal omylem, už jsme si to vyříkali v SZ. Takže pohoda. Nicméně mne to stejně ser... Chování některých ubožáků už fakt překračuje cšechny meze.

Back
Nahoře