Aktivity pro OR Dan J.

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Dan J.
  • Datum začátku Datum začátku
No když jsem viděl ty patra na obrázku a nikdo se nemá k verzi ČSD Btjo :-), zkusím to sám, ale nezaručuji, že to dotáhnu do zdárného cíle, fotky prakticky nejsou a ty co jsou, jsou prakticky nepoužitelné, takže si musím dělat z fotek textury sám, fotit ojeté vozy zubem času z dob ČSD už nelze. :) Takže HODNĚ, HODNĚ, HODNĚ rozpracovaný skin ČSD Btjo:
Btjo jpg.jpg
Pokud má někdo fotky ČSD Btjo, budu rád. Jde tuto varinatu z Ostravy:
bok 1-oprava.jpg

No o tom jsem byl přesvědčen taky, ale koukni na tu fotku? Je tam označeno ČSD a dole Btjo. Tak jakto?
Označení.jpg

Dane, takto:
100_2068.JPG 000_0009.JPG

Byla to akce pro fotografy, 754 táhla soupravu s tenkrát neprovozním Kyklopem. Brejlovec a souprava dostaly samolepky a papírové tabulky. 17. září 2005. Patrák byl tenkrát vytažen z kopřiv a byla to snad jeho poslední jízda.
Jestli máš více fotek, nemůžeš si nevšimnout taky nápisu DKV Ostrava :)

Ahoj.
Dík. Nechci se ale chlubit cizím peřím. :-) Textura střechy je od Jacka, jen jsem ji musel upravit na model s čimž jsem se včera babral celý den. Ještě lišty, ty už mám svoji texturu z fotky BTjo a osazené. Další babračka budou dveře, poněvač na modelu je hranatý výřez. :-) A už vůbec netuším, jak se poperu s nadpisy. :-) Ale do osazení nadpisůje ještě daleká cesta...
Dan

Ahoj, chtěl bych poprosit o radu, zda se s tím někdo nesetkal. Mám Win7 64 Bit. Kdysi mi TGAtool člapal v pohodě, teď mi jede taky, kromě alfakanálu. Pokud zachovám alfu, normálně uložím texturu a v pohodě. ale, když chci alfu změnit stane se toto:
1. Mám udělanou úpravu alfy, dám kopírovat, otevřu TGAtool, rozkliknu okno s alfou, dám vložit:
tga1.jpg
Normálně se vloží, zavřu a TGA se mne zeptá, zda chci uložit...
tga2.jpg
Uložím a pkno s alfou se zavře, celou dobu jsem nechápal, proč, když to pak s alfou zabalím do ace, tak se alfa rozsype, pak jsem udělal postu výš a po uložení na obrázku jsem alfu znova otevřel, vyskočil na mne tento obrázek:
tga3.jpg
Takže jakoby to ukládalo v barvách, s tím jsem se v životě nesetkal. skoušel jsem to samé na skinech co jsem dělal kdysi a alfa upravit šla a dělá mi to stejnou rotiku. Nevíte někdo co s tím?
Dan

V malovani jsem v zivote nedelal, netusim jestli vubec s alphou umi pracovat. Kazdopadne vidim, ze ti to uklada do BMP a aby alpha kanal byl funkcni musi byt BMP ulozeny s 32bit barevnou hloubkou jinak to nebude fungovat.

No, já dělám v Zoneru, ale zaboha nevím, jak nastavit v TGAtool, aby mi při otevření textury neotevíral malování, ale Zoner. Přeci jen nejsem ve skinech vůbec zdatný a jsem rád za každou pomoc. :-)
Dan

Dane, pošli textúru do SZ, aj s popisom novej alfy, vytvorím (u mňa by to bolo 15 minut, ktoré by som si pri tvorbe vedel nájsť).

Back
Nahoře