Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tak ne consist, ale opět mne MSTS přesvědčil o tom, jak umí dělat psí kusy... Udělala to hláška při načítání volné jízdy, která mi shodila sim na lištu, protože nepřečte zvuky pro OR a takhle blbě se jednotka načetla, v MSTS vše funguje stejně jako v OR.Najskôr si zle vyskladal consist.
Spíše méně - "dať možnosť ACE - DXT" je právě jedna z voleb TgaTool.Při pokusu o skin umím, jakž takž ovládat pouze TgaTool a ...
Ahoj.Spíše méně - "dať možnosť ACE - DXT" je právě jedna z voleb TgaTool.
Ahoj. Určitě ano.byl by zájem o ČD verzi
Ahoj. Neudělá to nic, když se ta alfa udělá pořádně. Když tam necháš stupnici šedi namísto čisté bílé a černé, tak to nemůže být v pořádku.Nechtěj ale vědět, co to udělá s alfou, když ji upravuješ a zabalíš to takhle napřímo.

Přesně to jsem dělal a vždy se ta alfa skreslila, buď se nezobrazila v OR vůbec, i když tam upravená byla, nebo stála za... Fungovalo mi to pouze při zabalení napřímov TgaTool jako ace alfa. Takže buď něco dělám blbě, nebo nevím. A v TgaTool, když dám Save As mi nabidne pouze jeden soubor Targa Image, takže asi jak píšeš výš .tga, no a když to protáhnu pak přes Aclet, tak to udělá přesně co jsem psal výš.1. v TgaTool vytvořím texturu s alfou, místo exportu uložím jako *.tga
2. pomocí AceIt vyexportuji *.tga jako *.ace DXT