Aktivity pro OR Dan J.

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Dan J.
  • Datum začátku Datum začátku
Takže cíleně ignoruješ? Ne, jen neumíš.
99% zdejších blbů ani po dvou přečteních vlastního plku žádnou chybu neobjeví, tak proč by to vůbec po sobě četli?
Vidíš a to já sem si to po sobě četl minimáně 4x a při EDITu také a přesto tam jsou ... asi nebudu tak chytrej, jak si někteří místní myslí.
Ale jsem rád, že jsem mohl přispět i ke Tvé realizaci. ;)

@DeadFish Nechceš se radši vrátit k focení vozidel na textury? Bude to užitečnější, než se tady s*át do Dana, zatímco on se tady snaží věnovat tomu, k čemu je toto vlákno určeno.

@Plexi a kdo tvrdí že s focením na textury přestal?? o_O Jen vám lepším, je tady zkrátka nenabízí... (stejně by jste o ně neměli zájem, máte na to přece své lidi)

Navíc, myslíš si, že tato výše napsaná reakce byla na tebou zde hájeného @Dan J., nebo byla určena někomu jinému?

Taky musíš být vždycky u všeho...

ale mám pocit, že podle předpisu D3 z dob ČSD se v dopravně nesmí posunovat, pokud se k ní blíží jiný vlak,

Přesně tak. Motor musí čekat, dokud Mn neukončí posun, pak teprve odjede a jedná jako vlak druhý. Další možnost by byla posunovat, až když tam motor dojede.

dirigující dispečer dal vlakvedoucímu čas, do kdy musí v dopravně přerušit/ukončit posun, aby mohl druhý vlak bezpečně odjet ze sousední dopravny.

Ono to má trochu jiný důvod - nebyly mobily ani vysílačky, takže dirigující dispečer mohl jenom čekat, až se četa sama ozve. A tím časem ukončení posunu jim dal čas, do kdy se mají ozvat.

Jasně, ale to jsem se nepochopili, Mn (vlak hráče) skončí posun v Nové Lhotě. Po skončení posunu do N. Lhoty přijede MOs jako vlak druhý, kdy zastaví u lichoběžníkové tavulky a odjede dle jízdního řádu do Káčova, kde má objet soupravu. Mně šlo o to, že když jsem vyjel v čas příjezdu MOs do Káčova z N. Lhoty, tak jsem do Káčova dorazil k lichoběžníkové tabulce v dobu, kdy MOs objíždí soupravu a do stanice bych vjet nemohl, poněvač bych vyblokoval objízdnou kolej. Ale v aktivitě jsem to prostě nakonec vyřešil tak, že Mn ze Lhoty odjede až MOs v Káčově dokončí posun. Tudiž do Káčova jede jako vlak druhý, zastaví u budovy a MOs odjede, až pak zahájí posun v Káčově.

Ahoj. Tak dneska jsem odeslal k finálnímu schválení né jen můj skin a snad už se nic měnit nebude, už se mi o těchto vozech i zdá. Mimo moji verzi ČSD Bp 911, Jacek varobil skin jednotky ČD Btjo 920, když už máme tu novou trať Ostrava Frenštát pod Radhoštěm, tak ji bude kde provětrat. :-) Mimo jiné všechny varianty i originál model od Mirana maji soubory pro OR i s parním topením a zde: http://msts.jacek-modely.cz/ jsou ke stažení aktualizované zvuky. Tak teď už jen záleží zda bude vše schváleno a vydáno.
Patrová jednotka Bpjo, Btjo, Bp.jpg
Dan

Hurá... :D Už se moooc těším Dane, až je společně s Dodovou "barunou" provětrám na štrece do Ostravice 1988/89... :)
Nuže, pokud Dan uspěje s vydáním, i u mě se těšte na aktivitu... :)

A jeětě jedna velká prosba, nemáte někdo prosím pomůcky GVD 1999/2000? Nikde jsem je už na netu nenašel. :-(

Ahoj Plexi díky, ty už mám samozřejmě v záložce, ale bohužel je tam díra. Původně jsem chtěl dělat osobák 3137, GVD 1999/2000, pátek 21.5., kdy z Frenštáu tahala ČD 750.293-3 (máme v MSTS) soupravu Btjo dp Ostravy. Chtěl jsem při tom využít efekt parního topení.
https://www.vlaky.net/servis/galeria.asp?id=2114
Bohužel, nikde se nejsem schopný dopídit JŘ pro tento rok. Mám 59/60 (zde bys mohl jet z Frýdlantu až na Bílou :-)), 69/70, 75/80, 89/90, 90/91. Pokud máte někdo 1999/2000, moc by mi to pomohlo.
754 už měli jen elektrické topení.
Ahoj Šneku, díky, tím mi odpadaá efekt kouře u spojek, který jsem chtěl v aktivitě využít. Proto se pídím po JŘ 1999. :-) Abych mohl zažadit tu 750ku.

Dane, Tvoje posedlost detaily je obdivuhodná, ale chce to nejdříve zjišťovat fakta, v tomto případě spíš úplně základní věci. Nemůžeš to parní topení cpát všude :)
- elektrické lokomotivy topí elektricky
- T 478.4 měly z výroby elektrické topení, stejně tak třeba T 499.0
- řada 749 a 750 vznikla rekonstrukcí, dosazením elektrického topení místo parního
- parní vytápění u ČD skončilo krátce po těchto rekonstrukcích, nevím přesně, první polovina 90. let, v roce 1999 už se v běžném provozu v žádném případě párou netopilo
- vozy Bpjo (Btjo) měly jak parní, tak i elektrické topení.

Back
Nahoře