Aktivity pro OR Dan J.

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Dan J.
  • Datum začátku Datum začátku
Os_zlz_001.jpg
Přeji hezký nedělní den. Po umístění aktualizace trati DVK a přívěsného vozu Blm závodní dopravy v Kašnici nic nebrání a můžu pustit ven opravdu rozsáhlou aktivitu:
Podzim roku 1989, vy v této aktivitě nejprve povezete osobní vlak ze stanice Zadov do stanice Lopovice, tam odstavíte spěšninový vůz a jako osobák se vrátíte zpět do Zadova. Tam přeberete manipulák a s ním absolvujete stejnou trasu, jako s vlakem osobním. Kde vás na trati Zadov - Lopovice a cestou zpět čeká mnoho práce při posunu.

Aktivitu naleznete ZDE.

Přeji příjemnou zábavu. Dan J.

Dane, prosím nevíš jaké vozy mají stát v Lopovicích na vlečce? Já vjíždím do stanice na klasické volno, a žádné vozy na vlečce nestojí. Con builder mi žádné chybějící vozy nehlásí a (snad) všechny vozy co jsou zapsané jako loose consist mám taky...
Jedná se o první příjezd do stanice s osobním vlakem. Díky

Mohly by to být vozy Za? V pokynech pro posun je místo označeno jako vlečka, a ID sedí s ID v .act souboru. A právě ty mi chyběly - respektive měl jsem pouze složu s OR wag. Tak ten osobák odjedu znovu a snad to bylo ono. Každopádně díky za odpověď...

Mohly by to být vozy Za?
Mohly, já už to z hlavy nevím a momentálně nevlastním ani OR, ani MSTS, vše bokem v zálohách, přechod na Win10 a pak se uvidí co a jak rozjedu. Jinak ano, aktivitu určitě bude třeba jet celou znova, poněvač s těmi vozy se počítá v následujícím průběhu aktivity.

Omo je třeba mít v pořádku trainset a vědět co kde mám, pak se člověk takovým překvápkům vyhne, Stačí projet test aktivity třeba v ConBuilder a pokud by jsi měl pouze složku Openrails a neg, či wag. soubor tam, tak by vůz okamžitě odhalil. Ale už se mi stala obdobná věc, ale se špatným s. souborem.

Tak zatím jsem mimo tvorbu, tento týden by mi měla přijít GK:

MSI GeForce GTX 1650 SUPER VENTUS XS OC​

GK.jpg

Tak jen doufám, že mi MSTS pojede, teda hlavně MSTS Activity Editor....

Ahoj, MSTS jsem rozjel, ale nejsem tu schopný dohledat vepsaný parametr pro MSTS Activity Editor, nevíte co se tam vepisovalo? Předem díkes Dan.

Dane, otevři si mé webovky, virtuální železnice- pokyny k instalaci a tam najdeš:
Parametry pro zástupce MSTS:
hra:
train.exe" -mem:512

hra v okně:
train.exe" -vm:w -mem:512

editory:
train.exe" -toolset -mem:512

Ty uvozovky jen v případě, že máš uvozovky i na začátku řetězce, tedy když například instaluješ do Program files a podobně

Ahoj a velký dák. Já se momentálne peru s TrainStore, ve Win10 jej otevřu funguje, ale při spuštění vyskočí vždy chybová hláška, po "OK" jede, ale když tam chci dát češtinu, tak je záložka šedá.

Back
Nahoře