Aktivity pro OR Dan J.

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Dan J.
  • Datum začátku Datum začátku
Ahoj, Dan jel teď na operaci, tak dávám info zde, u mě na webu jsou 2 nové aktivity na BP a Zlatohorku a jedna opravená na 310. řiďte se datumen vydání.
Ahoj už jsem si je stáhnul a OS 3510 na trati 310 projel je fajn akorát na trati BP ten maly bycek chybí mašina 422002 sice jsem jí našel na virtuálních dílnách jako "nově ke stažení"ale jelikož tam není vyobrazena tak nejde stáhnout. Nahradil jsem si ji 422020 takže akt. funguje ale zkus něco udělat s tou 4220002 ať jde stáhnout.Předem dík a měj se Ivoš a pozdrav Dana ať nesimiluje a valí tvořit ty jeho skvělé akt.

Já jsem si ji (422.002) stáhl hned co jsem zjistil že je k dispozici. A na VŽD jsem ji našel. Jen není v sekci parních lokomotiv, ale v modelech pro Danovy aktivity. ;)

Neřekl bych že se jedná o chybu. U většiny loko na VŽD je napsána jen řada, nikoli však konkrétní číslo naladěného kusu. Ale ten, na který jsem poslal odkaz je ta Danem naskinovaná 422.002. ;)

Tak ta tam je tu jsem našel ale jen jako 422.0 ale konkrétně označená 422002 není. Poradíš kde je chyba?předem dík ivoš
Ivoší Ivoši, ty jseš třeštidlo. :) Kdybych tě neznal... Vždyť je ta mašinka v sekci i na obrázku a je to doplnění do balíčku 422.0, samozřejmě funguje samostatne, ale v podsložce ORCZ je úprava kabiny pro ORCZ a já mám zrušený right pohled, špatně se posunovalo.

Tak a já jsem z nemocnice po operaci zpět, takže oznamuji oznamené Alcaponem:

Nová aktivita pro trať BP:
Malý býček plagát.jpg
Poněvač Pikku svolil k vydání mého skinu lokomotivy ČSD 422.002, udělal jsem pro mašinku fiktivní aktivitu na dnes již zrušené trati z Čejče do Žádnice. Tato mašinka zde nikdy nejezdila, v letech 1960 už tuto trať ovládaly motorové vozy, ale fantazii se meze nekladou a nakonec si myslím, že vznikla pěkná aktivita na velice zdařile provedené trati od mistra Zbyňka Šemory, díky němu alespoň zůstala zachována v OR.

Podzim roku 1965, vezete osobní vlak v čele s lokomotivou ČSD 422.002, na sklonku jejího provozu (vyřazená v Liberci roku 1968). Nachystejte si soupravu k jízdě a na píšťalku můžete vyrazit do úvraťové stanice Klobouky u Brna.

Opravená aktivita pro trať 310:
Os3510_ORCZ17_001.jpg

Jarní den roku 2005, na osobáku z Olomouce lehl "Krokodýl" ČD 851, takže vlak přebral "Kocour" ČD 742 coby záloha, na konec soupravy byl ze zálohy přišibován vůz ČD BDix a vy povezete osobák do cílové stanice Olomouc a pak zpět do Krnova, kde obrat vlaku končí, takže odstavíte vozy a zatáhnete do depa.

Ke správnému chodu aktivity je zapotřebí stáhnout balík lokomotiv 742 pro ORCZ.

Nová aktivita pro trať Zlatohorka:
os1938_001.jpg
Ještě stále První Republika, roku 1938, zanedlouho tomu bude jinak, ale to je jiná historie, zde zatím klidný letní den. Vy povezete první vyjíždějící vlak na trati z Dolan, který poveze lidi na šichtu, do kamenolomu v Kolštýně, ti musí v Andělské Hoře přestoupit na motoráček a na šichtu do pivovaru ve Velkém Bekově, ti pokračují vašim vlakem a ten svou jízdu konči v lázeňských Zlatých Horách. Váš vlak veze i pár nákladních vozů do Zlatých Hor a jedem "pivák" pro naložení v pivovaru Velký Bekov. Takže jedete jako vlak smíšený. Ve Zlatých Horách rozšibujete vozy a zpět se vracíte opět jako smíšený vlak.

Více v sekci jednotlivých aktivit pro dané tratě zde na fóru.

Přeji příjemnou zábavu. Dan J.​

Ivoší Ivoši, ty jseš třeštidlo. :) Kdybych tě neznal... Vždyť je ta mašinka v sekci i na obrázku a je to doplnění do balíčku 422.0, samozřejmě funguje samostatne, ale v podsložce ORCZ je úprava kabiny pro ORCZ a já mám zrušený right pohled, špatně se posunovalo.

Zobrazit přílohu 34325
Poněvač Pikku svolil k vydání mého skinu lokomotivy ČSD 422.002, udělal jsem pro mašinku fiktivní aktivitu na dnes již zrušené trati z Čejče do Žádnice. Tato mašinka zde nikdy nejezdila, v letech 1960 už tuto trať ovládaly motorové vozy, ale fantazii se meze nekladou a nakonec si myslím, že vznikla pěkná aktivita na velice zdařile provedené trati od mistra Zbyňka Šemory, díky němu alespoň zůstala zachována v OR.

Podzim roku 1965, vezete osobní vlak v čele s lokomotivou ČSD 422.002, na sklonku jejího provozu (vyřazená v Liberci roku 1968). Nachystejte si soupravu k jízdě a na píšťalku můžete vyrazit do úvraťové stanice Klobouky u Brna.

Zobrazit přílohu 34326

Jarní den roku 2005, na osobáku z Olomouce lehl "Krokodýl" ČD 851, takže vlak přebral "Kocour" ČD 742 coby záloha, na konec soupravy byl ze zálohy přišibován vůz ČD BDix a vy povezete osobák do cílové stanice Olomouc a pak zpět do Krnova, kde obrat vlaku končí, takže odstavíte vozy a zatáhnete do depa.

Zobrazit přílohu 34327
Ještě stále První Republika, roku 1938, zanedlouho tomu bude jinak, ale to je jiná historie, zde zatím klidný letní den. Vy povezete první vyjíždějící vlak na trati z Dolan, který poveze lidi na šichtu, do kamenolomu v Kolštýně, ti musí v Andělské Hoře přestoupit na motoráček a na šichtu do pivovaru ve Velkém Bekově, ti pokračují vašim vlakem a ten svou jízdu konči v lázeňských Zlatých Horách. Váš vlak veze i pár nákladních vozů do Zlatých Hor a jedem "pivák" pro naložení v pivovaru Velký Bekov. Takže jedete jako vlak smíšený. Ve Zlatých Horách rozšibujete vozy a zpět se vracíte opět jako smíšený vlak.

Více v sekci jednotlivých aktivita pro dané tratě zde na fóru.

Ahoj dík za info to víš pořád jsem ještě učňovská dylina

Zobrazit přílohu 34325

Zobrazit přílohu 34326

Zobrazit přílohu 34327

Více v sekci jednotlivých aktivit pro dané tratě zde na fóru.

Ahoj. Máš na mysli jihomoravské ŽDÁNICE?

Ahoj, co to je za lokomotivu? Jde o chemičku Ústí nad Labem Strekov (vlečka). Mně to připomíná Rosničku?
strekov.jpg

Back
Nahoře