Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ne neubližují, tvůrcům aktivit neubližují, pokud jsou engy a wagy v podsložce, ve složce může být jakýkoliv starý neladěný eng a wag shodný s MSTS a je po všech potížích. Průser v tomto případě je, že John Railman nepřiložil k té 181 inc soubory. Udělám holt klon z Pikkovy 181. Pal uvidím.To by mohlo být ono.Inc mají věci zjednodušovat hlavně ladičům. Jestli ubližují uživatelům je druhá věc.
Venny, zkoušel jsem toho Vectrona z emailu a pravda je, že se model v simulátoru nezobrazí. Nepovedlo se mi to rozchodit. Jelikož se nezobrazí ani v oficiální verzi (odzkoušeno), nemám důvod se tím dále zabývat. Něco je blbě s modelem, texurami nebo formátem modelu. Tohle musí řešit tvůrce skinu.ENG pro MG-OR se mi chová naprosto stejně jako pro OR-CzSk. Tedy v simulátoru vidím pouze sběrače (freightanim). Nepomohl ani klon ENGu 383, který se chová normálně. Jako by měl OR nějaké problémy pobrat konkrétní textury, třebaže v S-view + TSRE-5 je viditelný normálně. Ale to je jen moje hypotéza...
Je to ono, já slepec, hlušec a tetřev, jsem přehlídl složku inc ve složce lokomotivy a nenakopíroval ji na patřičné místo.To by mohlo být ono.Inc mají věci zjednodušovat hlavně ladičům. Jestli ubližují uživatelům je druhá věc.

Tak znova staženo, nechlal jsem skin jak je a výsledek stejný, takže nevím kde je problém, inc soubory mám stáhlé z totožného webu. TSRE Con editor ukazuje velíkost mašiny 0 a skládá je na sebe. To je ten include, co užiivatel neovlivní. Takže zatím do Třebové s ní.To máš nějaký bordel u sebe...
SIMISA@@@@@@@@@@JINX0D0t______
Wagon ( odos_750202
Comment ( Svetla + trakcia OR, ORTSDieselEngines: Robo )
Type ( Engine )
WagonShape ( odos_750202.s )
Freightanim ( odos_750202_fg.s 1 1 )
Include ("../common.inc/754/udaje1.inc")
Include ("../common.inc/spriahlo/0cm.inc")
Include ("../common.inc/754/adhezia_odpor.inc")
Include ("../common.inc/754/brzdaP_753.inc")
Include ("../common.inc/brzdy/spalky.inc")
Sound ( "../../common.snd/snd754/754eng.sms" )
Include ("../common.inc/754/svetlaCZ1.inc")
)
Engine ( odos_750202
Include ("../common.inc/754/parametre750.inc")
Include ("../common.inc/754/diesel750.inc")
Include ("../common.inc/754/vyfuk1.inc")
Include ("../common.inc/754/tch750.inc")
Include ("../common.inc/754/vzduchotechnika753.inc")
Include ("../common.inc/brzdy/BS2.inc")
Include ("../common.inc/brzdy/BP.inc")
CabView ( "../../common.cab/cab750/750346.cvf" )
Include ("../common.inc/monitor/monitor.inc")
Include ("../common.inc/754/ovladanie750.inc")
Sound ( "../../common.snd/snd754/754cab.sms" )
Name ("ODOS 750 202")
Description ( "T478.3" )
)