Aktivity pro OR Dan J.

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Dan J.
  • Datum začátku Datum začátku
Tak já fakt nevím, jsem z toho zoufalý. Nevím, kde dělají soudruzi z NDR chybu. To musí být chyba v SV, ale kde? Mám verzi pro DDS a stejně mi DDS nezobrazuje, ale i tak, by měl zobrazit šedý model, nikoliv error?

Tak já fakt nevím, jsem z toho zoufalý. Nevím, kde dělají soudruzi z NDR chybu. To musí být chyba v SV, ale kde? Mám verzi pro DDS a stejně mi DDS nezobrazuje, ale i tak, by měl zobrazit šedý model, nikoliv error?
A co zkusit otevřít .s soubor v TSRE5? Také nabízí SV.

Niekedy bol problém s práve vagónmi od Andrzeje, že SV ich mal problém pobrať. Ak to potvrdené od viacerých ľudí že to ide, tak nevidím problém ho použiť v aktivite

Je problém s inc., všechny tyhle vozy mám pro práci přepracované d podsložek. ORCZ s tím nemá problém a já mohu dělat v klidu aktivity v AE MSTS. Jan mne štve, proč to otevřou ostatní a já ne, kdr dělám chybu.

A nebude to právě tím, že se ti to někde hádá s podsložkami?
Nene, já ten vůz vůbec nemám v trainsetu, stáhnu model, rozbalím a když tevřu s soubor, ne wag ne eng, ale přímo s soubor v originál modelu, píše error. Jsou to všechny vozy z tohoto webu, Jinde u poláků OK.

Já to taky neotevřu. Ale když to otvírám přímo z archivu, model bez textur vidím. Když to ale rozbalím, nic.

Tak beru zpět, v ShapeVievu pod TSRE5 jsem to nakonec otevřel.
Předtím jsem tam nic neviděl, protože jsem blbej a otevíral jsem ten druhý soubor, což jsou koncovky otočené na druhou stranu. :rolleyes:

A právě v tom je potíž, poněvač nevím, co udělá AE MSTS a já to potřebuji vidět, že je tam i klasicky. Prostě wag pro OR v podsložce a starý wag co byl pro MSTS ve složce modelu. Něchápu PROČ to ostatní otevřou a já ne.

Tak když nerozbalím a rozkliknu RAR přímo a dám povlit, tak se mi v SV zobrazí:
005.jpg

Jen ještě nevím, co kde nastavit, nevidí DDS, i když je pro DDS. A hlavně, proč mi po klasickém rozbalení udělá na esku ten error?

Tak když nerozbalím a rozkliknu RAR přímo a dám povlit, tak se mi v SV zobrazí:

Jen ještě nevím, co kde nastavit, nevidí DDS, i když je pro DDS. A hlavně, proč mi po klasickém rozbalení udělá na esku ten error?
Dobrý den, mě některé DDS také neotevře SV. Je to asi podle “počasí” :D

544 Plagaát.jpg
V této aktivitě v zimní sobotní den povezete nejprve Ex 544 ze stanice Návsí do stanice Praha hl.n. a pak zpět Ex 143 do stanice Žilina, kde v depu aktivita končí. Čekají vás dvě mimořádné události, kdy si i malinko zaposunujete, ale to se dozvíte během aktivity samotné.

Nyní jste dojeli autem do stanice Návsí, kde zůstala souprava z předchozího dne odstavena a vašim prvořadým úkolem je nachystat lokomotivu ČD 151 k jízdě a vyčkat pokynů ke zkoušce brzdy. Jak oživit mašinu ČD 151 pro ORCZ naleznete na YouTube a nezapomeňte i u všech vozů pod tabulkou F9 pozapínat topení a až pak jej zapnout z lokomotivy.

Odkaz na stažení najdete ve vlákně k aktivitám pro trať 321.

Přeji příjemnou zábavu.

Dan J.​

Tam na úvodním obrázku akorát asi jen chybka, že "na trati BP" místo tratě 321, nebo?

Ale tak to je jenom takový malý zbytečný detail :)

Back
Nahoře