Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
A co zkusit otevřít .s soubor v TSRE5? Také nabízí SV.Tak já fakt nevím, jsem z toho zoufalý. Nevím, kde dělají soudruzi z NDR chybu. To musí být chyba v SV, ale kde? Mám verzi pro DDS a stejně mi DDS nezobrazuje, ale i tak, by měl zobrazit šedý model, nikoliv error?
Nene, já ten vůz vůbec nemám v trainsetu, stáhnu model, rozbalím a když tevřu s soubor, ne wag ne eng, ale přímo s soubor v originál modelu, píše error. Jsou to všechny vozy z tohoto webu, Jinde u poláků OK.A nebude to právě tím, že se ti to někde hádá s podsložkami?
Ve složce, ve které máš TSRE5 je i ShapeViewer. Nemůžeš hledat přímo v ConsistEditoru.Nějak to tam nemohu najít, tedy v TSRE Con Editor.
Jo, už jsem na to přišel, proto jsem přepsal i svůj příspěvek.Ve složce, ve které máš TSRE5 je i ShapeViewer. Nemůžeš hledat přímo v ConsistEditoru.![]()
Dobrý den, mě některé DDS také neotevře SV. Je to asi podle “počasí”Tak když nerozbalím a rozkliknu RAR přímo a dám povlit, tak se mi v SV zobrazí:
Jen ještě nevím, co kde nastavit, nevidí DDS, i když je pro DDS. A hlavně, proč mi po klasickém rozbalení udělá na esku ten error?
Ne, jen podle úrovně zabezpečení Windejsi.Dobrý den, mě některé DDS také neotevře SV. Je to asi podle “počasí”![]()