Aktivity pro OR Dan J.

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Dan J.
  • Datum začátku Datum začátku
Pánové zdtavím. Raději se pozeptám veřejně, ať nevyrobím v aktivitě nesmysl hned na začátku události. Pak už by byly špatně další posuny. Takže.
Přeprava pracovního vlaku k výluce:
Po celou dobu jízdy SD 130, se kterou hráč dotáhl Sv z Ostravy. ( z HK ) do Malešic. Tam 130 najede na část pracovního vlaku a zde potřebuji vědět.

Nynější řazení Malešice - Libeň:
130+ubytovací+UK25, může být UK25 na konci vlaku? Nebo by byl tažen hned za lokomotivou a zbytek vozú dobíraných po trase vlaku by šly za jeřáb a ubytovnu. Kdyby jel jeřáb za mašinou, ubytovací hned za ním. Musel by se vždy před posuny odšibovat bokem.

Libeń doveze posun z Běchovic vozy s kolejovými poli.
Holešovice (nebo jinde, ještě nevím), dobere 4x Faccs viamont.
Lovosice, dobere dílenský vůz.

Ve finále by souprava vypadala takto (jak mám zatím vymyšleno)
SD130+ubytovna+dílna+4x Faccs štěrk+4x Smmps kol. pole (model2 složené"dvojvozy" s kol.poli)+UK25.

Předem dík.

UK25 potřebuje při přepravě kvůli přečuhujícímu výložníku ochranné vozy z každé strany. A pokud nemá předělanou původní brzdu Kazancev na DAKO (UK25/18-1), tak se řadí do vlaku jako nebržděný a využívá se jen průběžného brzdového potrubí. Stejně tak u vozů MPD..

UK25 potřebuje při přepravě kvůli přečuhujícímu výložníku ochranné vozy z každé strany. A pokud nemá předělanou původní brzdu Kazancev na DAKO (UK25/18-1), tak se řadí do vlaku jako nebržděný a využívá se jen průběžného brzdového potrubí. Stejně tak u vozů MPD..
Dík už jsem pochopil v odpovědi přes SZ, napsal jsem ti řazení, nechci tu prozradit celý zbutek aktivity. :) Může tak být (SZ zpráva).

Chystaná aktivita samotného Sv 103140, má necelých 12 hodin, no a napadla mne stršná prasárna. Aktivita bude mít dvě zakončení. Zatímco Sv 103140 z Ostravy (zač. v 8 ráno), zakončí hráč v pražských Stodůlkách, kde končí trať BP, v 19:43, druhý konec bude malinko delší. Rozdělení do dvou konců aktivity z Malešic a co kdyby druhý konec pokračoval přes půlnoc? :) Co přesně zatím neprozradím. Jen čekâm ještě na úpravu jednoho vozidla pro OR.
Tak a s pravdou ven, když tady byly povzdechy, že nejdou aktivity "Den Blbec" a "Topírna noc"... Dobře tedy, takže bude novinka pro ORCZ, která je z 80% hotová, tedy komplet se vším z Ostravy do Stodůlek a zbývá mi dodělat větev Běchovice, tedy Libeň - Děčín východ. Trasa je komplet i s posuny spolupracujícím AI atd... Mašiny si projedete tyhle:
IDSC 742, ČDC 750, SDKD 130, ČSD T679.1 a SDKD 721
trasa.jpg

Aktivita začíná v depu v Ostravě v 8 hodin ráno a bude končit po půlnoci ve stanici Děčín východ a samozřejmě dřív při variantě přestupu na Sergeje a jízdě do Stodůlek. Takže dvě zakončení aktivity:
Běchovice - Stodůlky
Běchovice - Děčín východ

Jo, o překlepu v názvu Ostravy vím, jen se mi nechtělo měnit obrázek. :)

mají problém ze serverem, proto jsou stránky nedostupné. Přitom jejich poskytovatel jede ale můžou tam mít jen doménu a servery vlastní proto to pak nejde

Tak a s pravdou ven, když tady byly povzdechy, že nejdou aktivity "Den Blbec" a "Topírna noc"... Dobře tedy, takže bude novinka pro ORCZ, která je z 80% hotová, tedy komplet se vším z Ostravy do Stodůlek a zbývá mi dodělat větev Běchovice, tedy Libeň - Děčín východ. Trasa je komplet i s posuny spolupracujícím AI atd... Mašiny si projedete tyhle:
IDSC 742, ČDC 750, SDKD 130, ČSD T679.1 a SDKD 721
Zobrazit přílohu 40148

Aktivita začíná v depu v Ostravě v 8 hodin ráno a bude končit po půlnoci ve stanici Děčín východ a samozřejmě dřív při variantě přestupu na Sergeje a jízdě do Stodůlek. Takže dvě zakončení aktivity:
Běchovice - Stodůlky
Běchovice - Děčín východ

Jo, o překlepu v názvu Ostravy vím, jen se mi nechtělo měnit obrázek. :)
Na tuhle aktivitu se brutálně těším. Hlavně na zakončení ve Stodůlkách.

Tak 114 z Osravy, hned 40 minut sekyra, to už je kur.a pravidlo a zas to oblbování lidí o problémech na infrastruktuře. Infrastruktuálně by měli vracet prachy za jízdné. Už mně to fakt štve. Za poslední půlrok nejede načas ani kolo! :-(

Vzhledem k povodním bych to v tomto regionu toleroval. Je to jen pár dní, co Sp Zábřeh na Moravě - Jeseník jezdil nahrazen autobusy ,ale jen do Hanušovic. Dál se nedalo ani po silnici. Teď už myslím jezdí autobusy až do Jeseníku. Vlakem tam snad pojedeme od nového JŘ.

Ale to má sekyru neustále, povodně nepovodně a hodně dělají i výluky. Vše bych pochopil. Ale proč to nezapracují do jř.? Za tento rok jsem nepřijel do Ostravy načas ani jednou. Naopak do Pardubic jakbysmet.

Ale proč to nezapracují do jř.?
Asi to zapracované mají. Nedávno jsem cestoval z Prahy Regiojetem a stále jsme se za něčím courali. Například z Kolína do Záboří pomalá jízda téměř krokem na blok. V Pardubicích kouknu jakou máme sekyru, ale údiv, jsme včas. Když jsem jel tam, tak před Prahou nějakou minutku nabral. Tohle se mi právě líbí u Němců, že regionální dopravu mají úplně oddělenou. Skrz Drážďany od Radebaul až do Pirny čtyřkolejka, kolem Berlína to samé. A hlavní tratě jsou pro rychlíky volné.

V tom případě se na zapracování Ostrava - Pardubice z vysoka... Ať jedu Pendolinem, nebo IC, pokaždé sekyra nejmíň 10 minut. Ono by to do Ostravy třeba těch 10 minut nevadilo, ale opačně do Pardubic, kdy jede přípoj Arriva do Hradce, je pak problém. Buď přebíhám s vyplazeným jazykem a stále se dožaduji průvodčího, ať spoj čeká. Fakt mi to silně připomíná ježdění Praha - Ostrava před rokem 1989. RegioJetem nejezdím.

Ale to má sekyru neustále, povodně nepovodně a hodně dělají i výluky. Vše bych pochopil. Ale proč to nezapracují do jř.? Za tento rok jsem nepřijel do Ostravy načas ani jednou. Naopak do Pardubic jakbysmet.
Ony ty výluky asi zapracované jsou, ale vše musí jet včas. Na této přeplněné trati pak stačí jeden zpožděný vlak a celé se to sesype. Mně nejvíc vadí, že po celé síti jsou mraky výluk a na většině dělá pár lidí. Jednou byla skoro měsíc nepřetržitá mezi Plzní a Nepomukem a asi po týdnu začaly denní výluky ve stejném úseku kvůli výměně kolejnic. Neznám výlukové "zákulisí" ale kdyby bylo méně výluk a na daných tratích pracovalo co nejvíc firem, aby se pak na ní nemuselo pár let šáhnout, byl by vliv výluk na včasnost podstatné menší. Ale je to názor laika.

Nevím jak v Děčíně, ale v Kolíně jsem dvakrát viděl AWT "Batoh" 741.5. Jednou tam byl snad jen se soupravou vozů, jednou tam přitáhl celý vlak s kontejnery i s mašinou - Vectronem. :D Tak jestli ti to pomůže v rozhodování... ;)

Back
Nahoře