Aktivity pro OR Dan J.

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Dan J.
  • Datum začátku Datum začátku
Ahoj.
Nevíte prosím, jak se jsemnuje model od Brzdy1, jeřáb Praga S5? Je v tratích, ale já ho nemohu najít.

Ahoj,
Normálně jsem zapoměl, pozici světel při posunu v dobách ČSD, je to správně?

- Pčední pravé bílé.
- Zadní levé bílé.

Nebo naopak?

A je jedno, které levé či pravé?

Jinak nevím, na co dal přiblblý W302 smajlík, ale v pohodě. :)
Dane vyser se už na toho cipa provokatérského.Copak ti nedošlo že čím víc reaguješ na ty jeho přilblé provokativní kecy tak tím víc ho toho úchyla dráždí a možná si u toho pak doma valí koňa!!!!Nereagovat nebo zrušit ho!!!!Je to Průša!!!

Ahoj, tak opravuji RegioJet a zjistil jsem, že absolutně neumím jezdit se 162jkou. Zatím nejezdím s ARR, což ale není chyba, jen ale nechápu, proč mi skočí nouzová brzdy. Živák ke stůj mačkám a buď se mi v Libni ozve pípání a nouzovka, nebo teď mi skočila rovnou. Co mám dělat?

Ahoj, tak opravuji RegioJet a zjistil jsem, že absolutně neumím jezdit se 162jkou. Zatím nejezdím s ARR, což ale není chyba, jen ale nechápu, proč mi skočí nouzová brzdy. Živák ke stůj mačkám a buď se mi v Libni ozve pípání a nouzovka, nebo teď mi skočila rovnou. Co mám dělat?
Vypadá to, že tě odpráskla brzdná křivka Mirelu, která se navíc z neznámého důvodu nechovala korektně (její hodnoty se zobrazovaly podivným způsobem na přeskáčku). V každém případě doporučuju, jakmile se při svícení červeného světla nebo žlutého mezikruží začne modelovat brzdná křívka, což poznáš podle blikání příslušného symbolu těsně vpravo nahoře nad zobrazenou rychlostí na návěstním opakovači (na videu viditelné), stisknout pravé tlačítko Enter, tím přejít do manuálního režimu a brzdnou křivku vyřadit ze hry. Narozdíl od celkem sofistikovaných ETCS křivek jsou brzdné křivky Mirelu velmi primitivní, naprosto nezohledňující parametry soupravy ani zbývající vzdálenost k návěstidlu...

Ano, tohle mi radil i Martin S. Zkouším, učím se a zatím je to peklo. Teď za Úvaly to samé, trať volná, ale na 321 skryté náv. žlutá a mrd. Nouzová brzda, ani jsem ten enter nestihl zmáčknout. Zatím pro mne fakt vysoká dívčí... :-)

Martin tam naházel i skrytá návěstidla jako odblokování maximální rychlosti. 321 je opravdu pro zkušené v ORCZ, ja prostě mirel vypnu a jedu bez něj. Tedy dám jej do závady a pak jej nemačkám nestarám se.

Co to máš s tím Mirelem? Ta křivka je totálně mimo.

Martin tam naházel i skrytá návěstidla jako odblokování maximální rychlosti. 321 je opravdu pro zkušené v ORCZ, ja prostě mirel vypnu a jedu bez něj. Tedy dám jej do závady a pak jej nemačkám nestarám se.
Ahoj jeden dotaz jak se ten pos... Mirel vypíná nebo dává do závady?Dík předem

Tenhle Danův problém s Mirelem - taky se mi projevuje. Jedu např. okolo 50, mám dobrzdit na přikázaných 40. Na Mirelu mám ještě limit asi 65, tj. v pohodě podle brzdné křivky, ale ta bestie mě nemilosrdně zastaví.

Tenhle Danův problém s Mirelem - taky se mi projevuje. Jedu např. okolo 50, mám dobrzdit na přikázaných 40. Na Mirelu mám ještě limit asi 65, tj. v pohodě podle brzdné křivky, ale ta bestie mě nemilosrdně zastaví.
Ahoj chlapi.
Přesně! Hoši, jsem učeň na elektrikách, ale ten Mirel a brzdná křivka, to není požitek z jízdy, ale absolutní kopr! Já opravdu nechci dehonestovat něší prácí a naopak se snažím s tou 162 naučit. Ale teď, příjezd na hlavní v Ostravě, na Mirelu 50, jedu pod 50 a prásk, nouzpová brzdy, Je strašně fajn, blížit se realite, ale i ta realita by měla holt respektovat možnosti simulátoru a tratí v něm. Tuhle funkci bych normálně zrušil. Co má za význam, přepínaní do MAN a neustále klikání o zvášení rychlosti a když to náhodou nestihnu, tak Load z uložené pozice. To je normálně na rozbití klávesnice, ať se na mne nikdo nezlobí...

Zastavuje tě to, protože ti hodnoty brzdné křivky létají nějak podivně na přeskáčku, jak bylo včera vidět na videu... To reálné rozhodně není.
Pokud přepneš do MAN, žádnou rychlost už zvyšovat nemusíš (pokud tedy s rychlostí neklesneš na 40 km/h).
Spíše je velmi nešťastné, pokud ti teď komplikují život nějaká skrytá návěstidla a bůhvíco, které do trati autor nasázel, jen aby TrackMonitor ukazoval menší bludy.

Back
Nahoře