Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
A je jedno, které levé či pravé?Vpředu i vzadu alespoň jedno bílé světlo.
Dane vyser se už na toho cipa provokatérského.Copak ti nedošlo že čím víc reaguješ na ty jeho přilblé provokativní kecy tak tím víc ho toho úchyla dráždí a možná si u toho pak doma valí koňa!!!!Nereagovat nebo zrušit ho!!!!Je to Průša!!!A je jedno, které levé či pravé?
Jinak nevím, na co dal přiblblý W302 smajlík, ale v pohodě.![]()
Vypadá to, že tě odpráskla brzdná křivka Mirelu, která se navíc z neznámého důvodu nechovala korektně (její hodnoty se zobrazovaly podivným způsobem na přeskáčku). V každém případě doporučuju, jakmile se při svícení červeného světla nebo žlutého mezikruží začne modelovat brzdná křívka, což poznáš podle blikání příslušného symbolu těsně vpravo nahoře nad zobrazenou rychlostí na návěstním opakovači (na videu viditelné), stisknout pravé tlačítko Enter, tím přejít do manuálního režimu a brzdnou křivku vyřadit ze hry. Narozdíl od celkem sofistikovaných ETCS křivek jsou brzdné křivky Mirelu velmi primitivní, naprosto nezohledňující parametry soupravy ani zbývající vzdálenost k návěstidlu...Ahoj, tak opravuji RegioJet a zjistil jsem, že absolutně neumím jezdit se 162jkou. Zatím nejezdím s ARR, což ale není chyba, jen ale nechápu, proč mi skočí nouzová brzdy. Živák ke stůj mačkám a buď se mi v Libni ozve pípání a nouzovka, nebo teď mi skočila rovnou. Co mám dělat?
Ahoj, tak opravuji RegioJet a zjistil jsem, že absolutně neumím jezdit se 162jkou. Zatím nejezdím s ARR, což ale není chyba, jen ale nechápu, proč mi skočí nouzová brzdy. Živák ke stůj mačkám a buď se mi v Libni ozve pípání a nouzovka, nebo teď mi skočila rovnou. Co mám dělat?
Ahoj jeden dotaz jak se ten pos... Mirel vypíná nebo dává do závady?Dík předemMartin tam naházel i skrytá návěstidla jako odblokování maximální rychlosti. 321 je opravdu pro zkušené v ORCZ, ja prostě mirel vypnu a jedu bez něj. Tedy dám jej do závady a pak jej nemačkám nestarám se.
Tohle nedělá jen mně, bohužel, ale vysvětlení po mně nechtěj, na 162 se teprv zajíždím.Co to máš s tím Mirelem? Ta křivka je totálně mimo.
Ahoj chlapi.Tenhle Danův problém s Mirelem - taky se mi projevuje. Jedu např. okolo 50, mám dobrzdit na přikázaných 40. Na Mirelu mám ještě limit asi 65, tj. v pohodě podle brzdné křivky, ale ta bestie mě nemilosrdně zastaví.