Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.

Nebylo by něco u Němců, asi na the-train? Já mám pocit, že ten Lint jsem někde našel, možná v jiném nátěru...Aha, takže v OR nemáme, tak prázdné kolejiště.![]()
Hoj chefe můžeš mi prosím naznačit nebo tak něco kde u téhle akt.Pn 66041 dělám něco špatně protože ať dělám co dělám jedu jako hasiči a v momentě 15.34 mi ta vyskočí hláška že jsem pomalý a akt. že končí?Nehledě na to že když najedu na vagony tak mi nevyskočí nic a taky na semaforu pořád červená.Projel jsem to na tvrdo dojel jsem k otoč. bodu a v momentě jak jsem psal 15.34 konec jsem prý pomalý?????Zobrazit přílohu 44235
Tato aktivita vznikla víceméně na požadavek kamaráda a hlavního programátora a tvůrce ORCZ "Icika", jemuž už tuhle aktivitu slibuji hodně dlouho a nakonec jsem se hecnul a začal na aktivitě makat. Zprvu jsem nevěděl, kde vůbec začít, poněvač tamní provoz vůbec neznám. Snad se dílo alespoň trochu zdařilo.
Letní pracovní den roku 2020, vy se nacházíte na lokomotivě ČDC 742. Tu musíte oživit, pak sešibujete Fallsy s uhlím, nastoupíte na Pn 66041 a odvezete jej do Ústí nad Labem Střekova, kde tento první díl aktivity končí. Díl druhý bude pokračovat na trati BP, kde je postaveno "po druhém břehu".
Přeji příjemnou a ničím nerušenou jízdu.Více ZDE
Dan J.
No nevím jestli to tím může být ale já ty vozy SDKD Falls a Facc je v trainsetu mám ale nezobrazují se mi takže jsem je vyměnil za ty samé nebo podobné ale CDC a nevím kde ty originál tak aby byly vidtelné mám stáhnout?Nebo jak je upravit aby byly viditelné dokonce i v některých soupravách mi chybí ale v broken nic neukazuje ale když si to zkontroluju jednu po druhé tak tam nejsou??Že by to bylo tím že ty některé vozy nejsou originál?Netuším. Hláška po najetí na správné vozy musí vyskočit vždy, někde děláš chybu, nebo jsi špatně něco vyměnil.
Se 742 najedeš na vozy v areeálu dolu, vyvezeš je směr Wahington, suneš je směr prádlo, vytáhneš do kusé a připojíš je k vozům co v čele stojí ČDC 122 ms, odvěsíš 742, vyjedeš do kusé, najedeš na 130, přelezeš, odvěsíš 742, posun odveze 122 z čela soupravy, ty na ni nsjedeš a jedeš do ÚnL. Vše je optřeno hláškama, ta zpráva co tě vykopne z aktivity značí, že něco máš blbě, přes stůj nikde nejedeš, vyjma nájezdu na obsazenou na vozy a to je ve zprávě.
Aktivita prošla testy a nikdo potíže neměl.
Asi jo něco s tím musím udělat.Všechny vozy v odkazech v ReadMe a stažené z webu jedou a ORCZ je zobrazuje. A vozy hráčovy soupravy jsou jako Loose Consist. Pokud si tohle rozdrbeš, nemáš šanci aktivitu dohrát.
... tedy pokud si pohlídal loose consisty, co tvoří budoucí soupravu hráče.Aktivita prošla testy a nikdo potíže neměl.