Aktivity pro OR Dan J.

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Dan J.
  • Datum začátku Datum začátku
Problém pro nezobrazení, může být absence chybějících společných souborů pro balík vozů. Pokud si nepřejmenovává názvy, složky, tak nic hlídat nemusí. Jen mít stáhlé vše potřebné.
Tady bych to tipoval na to, že neví, kde ty SDKD vozy stáhnout. Jsou u Pikkuho, stránka se skiny. Potíž bude v tom, že on má sice balík vozů pro ORCZ, ale pokud vím, Falls SDKD tam mají jen wagy a je třeba mít stažený i originál. ;)

Tohle je možné, já, když jsem odesílal, tak komplet a nechával ladění pro OR 1.5.1, jak má Josef a ladění pro ORCZ, je v patřičné podsložce. Jenže i tak, přeci, pokud by mu chyběl model, tak vozy nezobrazí ani TSRE CE?

Tohle je možné, já, když jsem odesílal, tak komplet a nechával ladění pro OR 1.5.1, jak má Josef a ladění pro ORCZ, je v patřičné podsložce. Jenže i tak, přeci, pokud by mu chyběl model, tak vozy nezobrazí ani TSRE CE?
Pokud bych ty vozy nahradil jinýma jen teda pouze číslem příklad CDC Falls 048 uhli ORCZ za ten sám ale s číslem 512,bude to fungovat?

Jenže i tak, přeci, pokud by mu chyběl model, tak vozy nezobrazí ani TSRE CE?
TSRE umožní v tomhle případě "rozkliknout" vagon ve výběru - je tam název, charakteristiky, ale tam, kde se má zobrazit model, bude jen pozadí a model se neukáže - jak jinak, když tam není. :) Když takový vagon zařadíš do soupravy, udělá ti to správnou mezeru dle délky vozu - jako by tam byl. Jen ho prostě nevidíš, protože chybí model. ;)

TSRE umožní v tomhle případě "rozkliknout" vagon ve výběru - je tam název, charakteristiky, ale tam, kde se má zobrazit model, bude jen pozadí a model se neukáže - jak jinak, když tam není. :) Když takový vagon zařadíš do soupravy, udělá ti to správnou mezeru dle délky vozu - jako by tam byl. Jen ho prostě nevidíš, protože chybí model. ;)
Díky

Prostě tohle celé je u OR, totálně na houby. Tím pádem vlastně nespustíš aktivitu, ale jakýsi nefunkční paskvil. V tomhle byl MSTS fakt lepší, sice spadl rovnou, ale aktivita spustit nešla. Tkhle by mělo být i v ORCZ, vyskočit zpráva, že chybí vozidla a jít třeba zpět do menu. Tenhlecstav je fakt strašně zavádějící a člověk pak řeší něco, co není jeho příčinou.

Prostě tohle celé je u OR, totálně na houby. Tím pádem vlastně nespustíš aktivitu, ale jakýsi nefunkční paskvil. V tomhle byl MSTS fakt lepší, sice spadl rovnou, ale aktivita spustit nešla. Tkhle by mělo být i v ORCZ, vyskočit zpráva, že chybí vozidla a jít třeba zpět do menu. Tenhlecstav je fakt strašně zavádějící a člověk pak řeší něco, co není jeho příčinou.
Dane sice ti teď trochu nerozumím ale čím by to mohlo být že ty vozy nejsou viditelné a jak to napravit?

Nejsem sice Dan, ale... už jsem to tu psal. Máš ladění, nemáš model. Tak si ho stáhni a k ladění přilož. ;) SDKD Falls jsou u Pikkuho ve skinech.
No já to asi blbě napsal sice jsem to směroval na Dana ale jsem rád že jsi se ozval ale nepotřebuju SDKD Falls ty jsem už našel a nainstaloval ale ty co mi chybí teda nezobrazjí se mi v losse consist a to jsou tyhle CDC Falls 048 uhli ORCZ dál jen čísla 418,679 a CZCOAL Falls 739 a 578 onay tam jsou ale bohužel nejsou viditelné prot se ptám co a jak jsem šptaně stáhnul anebo jestli je můžu nahradit tím samým typem akortát s jiným číslem vozu který je viditelný???

A tyhle, co vypisuješ, ty jsou, myslím, u Pikkuho taky. ;) Ale když si dáš pozor na to, aby se nezměnilo očíslování, tak si místo toho můžeš dát v podstatě "cokoliv". ;)

A tyhle, co vypisuješ, ty jsou, myslím, u Pikkuho taky. ;) Ale když si dáš pozor na to, aby se nezměnilo očíslování, tak si místo toho můžeš dát v podstatě "cokoliv". ;)
Tak u pikuho nejsou tyhle čísla ale právě se celou dobu snažím vyzvědět jestli se něco stane teda jestli to pojede když zaměním např. CDC Falls 048 uhli ORCZ za CDC Falls 579 uhli ORCZ který je viditelný no zkusím to a uvidím:

Ne, nemůže, já myslel, že jsou v balíku ORCZ komplet. Tohle je problém. Tak, jak píšeš, to může udělat s klasickým consist. Loose Consist musí měnit dle návodu, co jsem tady dal do vlákna návodů. Jiný způsob neznám.

Ne, nemůže, já myslel, že jsou v balíku ORCZ komplet. Tohle je problém. Tak, jak píšeš, to může udělat s klasickým consist. Loose Consist musí měnit dle návodu, co jsem tady dal do vlákna návodů. Jiný způsob neznám.
Nejsou já vím nějak jsem to zpytlíkoval uvidím a když ne tak ne.

Ahoj.
Ve Fallsech byl jakýsi "šum". Dostalo se tam, co vůbec nemělo a naopak tam chyběly jiné věci, už jsem sjednal nápravu, jak se mi tohle povedlo, vůbec nechápu... Odesláno Dodovi.

Ahoj.
Ve Fallsech byl jakýsi "šum". Dostalo se tam, co vůbec nemělo a naopak tam chyběly jiné věci, už jsem sjednal nápravu, jak se mi tohle povedlo, vůbec nechápu... Odesláno Dodovi.
Je to tam s těma Falsama celé na pi... to už jaksi pozoruji dlouho jen jsem nechtěl zase vypadat zy dylinu kdybych se ozval!!!Ale pro info k tomu Pn 66041 ty neviditalné jsem nahradil viditelnýma stejného typu ale ORCZ a je jedno jestli to je CDC,CD,AWT a nevím co ještě a kupodivu to funguje.

Nene, tyhle chyby je třeba hlásit. Člověk je tvor omylný a když v tom ležíš týden, tak přehlídneš cokoliv.

Nene, tyhle chyby je třeba hlásit. Člověk je tvor omylný a když v tom ležíš týden, tak přehlídneš cokoliv.
No prosím pěkně já to chtěl hlásit dokonce jsem to už i párkrát naznačil ale nějak se na ty mé bonzy nereagovalo a když tak jsem byl za c...Jinak tam těch neviditelných renonců je víc ale ty Fallsy suveréně vedou jen tak co jsem si zpamatoval třeba některé Sgnss jsou buď paskvil nebo nejsou vidět vůbec.Když narazím na nějaké další tak to teda hned prásknu.

Back
Nahoře