Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Dál na Veselí autoblok není, tak bez kódu. ( Teda do konce roku 2022, než jsem šel do důchodu. Asi se nic nezměnilo )Tak Kolín - Havlíčkův Brod - Brno máš AB takže kódování, Havlíčkův Brod - Jihlava by mělo být taky AB takže přenos kódu tam taky bude. Ikdyz je to jednokolejka, jak je to ale dál směr Veselí nad Lužnicí si z hlavy nevybavím.
NE. Už jsou v několika mojich aktivitách.A co dvojče bardotek? Ty na té trati jezdili normálně.
Ty jezdily z Břeclavi do Znojma a tahaly dlouhý vlak rybáků. Byl jsem ještě školák a když jsme s maminkou jeli na výlet tímto vlakem do Mikulova, byl to zážitek. Tenkrát jsme se ve škole učili, že jízdou ve vlaku inspirováný klapáním náprav na stycích Antonín Dvořák napsal Humoresku. Jelikož jsem jí hrál na violoncello (těžká skladba), tak jsem stále přemýšlel, co je to za nesmysl, tak vlak přece nedělá. Ten děla přece tutu tutu a dvounápravové vozy tů tu tů tu .že jsem něco zaslechl i o Papoušcích 477
464.2 tam jezdili v turnuse s 464.1 (2+2)... dokonce mě jeden kolega vyprávěl, že nějaký čas tam jezdil i s 464.2. ...
DislokovanéObě Rosničky byly deponované ...
Tak mělo by platit toto:Kluci, takový dotaz lajka. Jak se stahují smetáky na 240, 242 atd. Na téhle trakci totiž není skoro nikde upozornění, že přijde stahovačka a když stáhnu a mám našuntováno, drbne mi ochrana. Když jsem zase stihnu sešuntovat, tak v Golčův Jeníkov mně sestřelil napěťová, že jsem měl smeták nahoře.