Aktivity pro OR Alcapone_Josef

Ale on má na to meno.......Je to jediný alcapone na fóre. Ostatný sú len mascarpone....

Čo keby si sa najprv naučil pracovať s PC? Okrem iného napríklad orezávať obrázky?

Čekat nebo vlez do souboru a všude kde to při rozbalení hodilo divné znaky, tak přepiš.

V složke services ti chýba trasa ktorú máš prechádzať, neskopíroval si ju... Alebo to môže byť trasa nejakého trf...

Skopíroval jsem vše a 2x taky sem myslel že jsem něco vynechal ale používám TC. A označení vše pak F5.
Alcapone: čekat na co? Na opravu? Počkám skriptovat moc neumím a nechci to celý podělat.

Nepochopil, přes co si otevřel aktivitu. Přes APK nebo přes stránku a překopíroval. Pokud druhé, ta stránka neumí diakritiku, tak tam kde je udělá 2 nebo 3 znaky. Tedy ty prěpsat na dlouhé í.

Josko, děkuji za aktivitu 374 Pannonia. Už dlouho nebyla žádná aktivita po trati přes Vysočinu, tuhle jízdu jsem si navíc vyloženě užíval. Traffic byl perfektní.
Jenom jsem se chtěl zeptat, jak byly myšleny ty pomalé jízdy? V Křižanově (myslím) byl předvěstník tak blízko, že to ubrzdit opravdu nešlo.

Jenom jsem se chtěl zeptat, jak byly myšleny ty pomalé jízdy? V Křižanově (myslím) byl předvěstník tak blízko, že to ubrzdit opravdu nešlo.
Chtěl ses zeptat, takže už nechceš.
Předvěstník se osazoval před rychlostník, nikdy se neosazoval před pomalou jízdu. K tomu je určena jiná cedulička.

Josko, děkuji za aktivitu Rn 59630 - BP. Jedu ji ze zábavy v OR ještě jednou a naprosto famózní zážitek. Šlape ti to na jedničku. Oddíly se barvěj před nosem, musíš u toho přemýšlet, jak jet co nejefektivněji. Takovou kvalitní tvorbu oceňuji a doporučuji ostatním. Skvělé jsou u toho i zvuky těch banglí. Zážitek!

Bohužel vice aktivit tohot druhu nevznikne. Bo netebook co by utáhl BP, 321 v OR není, nebo je, ale za cenu nad mé možnosti.

Zdravíčko, stáhl jsem si aktivitu R 614, když jsem dal dohromady všechny vozidla (něco nahradil) a spustil aktivitu v OR 1.2.3766 mám dva problémy.
- Při čase odjezdu stále na návěstidle svítí červená, když jí projedu další už jsou volné.
- Mašina nejde rozjet, dostanu se na 20km/h a výkon spadne. Pomůže jen zastavit, shodit sběrač. eng mám ten upravený pro OR, stejně tak mám stažený OR pack 1-3 co máte na webu.
Chyba bude předpokládám v mém nastavení, hledal jsem tady návody, vše mám tak, jak má být. Na trati BP mám aktivitu úspěšně odjetou.
Před lety jsem hrál MSTS, OR jsem zkoušel a teď se k němu vrátil.

Back
Nahoře