Vítek: Je nesmysl dělat jako začátečník hned složité aktivity. Začal bych v AE na nějaké jednodušší (kratší) trati od triviálního zadání vlastní trasy, potom bych na základě prvních zkušeností a načtených informací, kterých je zde díky mnoha šikovným lidem dost a dost, přidal jednoduchý provoz bez křižování tras s trasou hráče. Potom bych si na nějaké vhodné stanici vyzkoušel různé základní situace (jednokolejné křižování, předjetí traffiku nebo traffikem) a snažil se odhalit zákonitosti stavění aktivit. Protože je jasné, že co si sám ohmatáš a zkusíš, si lépe zapamatuješ. Přijdeš na to, jak to udělat, aby se aktivita chovala tak, jak potřebuješ - aby vlak dojel tam kam má ve správný čas, potkal se na správném místě s jiným atd. Až potom bych sahal ke složitým aktivitám... Vyšší dívčí jsou komplikované posuny s připojováním / odpojováním vozů, náhradou hnacího vozidla atd.Vytvořit servis traffiku (+ soupravu, + trasu) není tak složité, někdy je náročnější dobře definovat startovací / konečnou pozici, otočné a vyčkávací body, délku souprav vzhledem k tomu, kde a kdy je přesně chci mít. Potom, po zvládnutí všech základních situací v traffiku, není složité si aktivitu rozdělit na několik etap (např. po velkých stanicích s hustějším provozem) a potom odzkoušené a odladěné servisy poskládat do finální aktivity.
Když už jsme u těch servisů, souprav a tras, vysvětli mi jednu věc: dovedu si představit ruční datlování souboru servisu, už méně editaci dlouhé soupravy např. o 30 vozech a už vůbec ne definici tras, tj. startovací a koncové body, reverzní a další trasové body. Jakým způsobem zjišťuješ souřadnice např. startovacího bodu a do jakých proměnných jej v příslušných souborech vkládáš? To podle mě znamená, že se musíš dobře orientovat v těchto veličinách u souborů
*.srv,
*.pat,
*.con a samozřejmě
*.act a v jejich vzájemné provázanosti a závislosti. Z toho plyne další otázka: pokud takhle detailně a rychle zvládáš orientaci v textovém souboru - jak to, že nezvládáš daleko rychlejší a pohodlnější práci v AE? (Přiznávám, že ani AE není vrchol dokonalosti, což jistě potvrdí mistři aktivitáři.) To mi tedy ,prosím tě, opravdu vysvětli...

Už jen zadávání např. vyčkávacích časů znamená složitý přepočet na vteřiny od nulového / startovacího času namísto prostého vložení "vyčkej 180 vteřin".