Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
A taky kuple, kohouty a hák. Ty DDS soubory jsou Venco v té 242.217. Stačí je jen zkopírovat do složky s 213kou.Nechybí ti textury vnitřku kabiny a pajduláka?
Tam je nějaký konflikt? Kluci, to hlašte, ne že bych se tomu věnoval, ale připravil bych si nějakou bytelnou výmluvu.Vyhodil jsem si z té složky 242.213 a 281 jen ty dva soubory 242217.eng a 242217.s a AE už nepindá. Nevšiml jsem si, že bych o něco bez nich přišel.
Comment ( "Svetelny kuzel tlumeny" )
Light (
Type ( 1 )
Conditions ( Headlight ( 2 ) Unit ( 2 ) Control ( 2 ) )
FadeIn ( 2 )
FadeOut ( 2 )
States ( 1
State ( Duration ( 0 ) LightColour ( FFFFFFC4 ) Position ( 0 1.85 7.5 ) Angle ( 35 ) Transition ( 1 ) Radius ( 60 ) )
)
)
Proč tam dáváte tak dlouhé časy? To světlo nažhavuje a zhasíná 2s?Pravda, v excelovském udělátku se rozbily vzorečky u zápisu tlumené kužele. Po opravě to vypadá takto:
FadeIn ( 2 )
FadeOut ( 2 )
To víš adrenalin a napětí, rozsvítí se, nerozsvítí se?... To světlo nažhavuje a zhasíná 2s?
Já nastavuji časy na 0.1 a 0.2. Tam se nemůže objevit efekt rozlévání světla od zdroje jako voda z kýblu.To víš adrenalin a napětí, rozsvítí se, nerozsvítí se?Ale máš pravdu, asi by to chtělo ubrat, nejsou to petrolejky na páře.
Je to čas, za který se rozleje kužel od zdroje po dosvitovou vzdálenost. V MSTS to vypadá jako vylitý kýbl světla na zem, kde se rozlévá jak voda postupně. Dej si třeba čas 10s a vyzkoušej. Opravdu je to těžký unreal, pokud to není v OR eliminováno oproti MSTS.Ale nutno si uvědomit, že FadeIn a FadeOut není zpoždění. Jde o čas rozsvícení do plné intenzity a čas pohasnutí.