ORTS modely

Plexi tiež pravda, každá cesta vlakom je iná, a nikdy nevieme kdo k nám sadne. Či v kupé alebo velkopriestovom. IMHO škoda, že kúpe sa z tratí pomaly ale isto vytrácajú

ORTS síce nemám, ale to je nepodstatné - Milan, veľmi, veľmi slušná práca. Za tie textúry a modeling by sa nehanbilo ani RW. Len tak ďalej.

Bpeer.JPG

LOD :

80..........25242..........8,97
200........17351..........2,25
600........11901..........1,54
900..........4668..........0,61
1800........2110..........0,27

Zvuky pribalené v archíve. Nemente názvy adresára, ani súborov v nich pre zachovanie kompatibility prípadných aktivít.

Bavkajte sa.

Stiahol som si to, dik za vykonanú prácu. Len mi nedá poukázať na pípanie pri zatváraní dverí... Toto pokiaľ viem Bpeer ani Beer nemá.

Tak tento repaint je zverejnený na mojom webe.......Pri návšteve webu doporučujem najskôr stlačiť shift+F5.

On tam je, len sa stala malá kuleha......Taký škriatok.....Choď na stránku skinov osobných vozov......Ono to presmeruje na modely. A tam fakt nič nie je. :)

Už je to na webe opravené....

Ahoj, opravdu existujou :) Na vlastní oči jsem viděl, jak si někdo vzal slovenské "béčko" do parády na způsob hvězdných válek :)

Vieš čo by to bolo roboty to na vagon napasovať keby to neexistovalo? To bola oficialna sprayerská akcia od ZSSK nafarbiť a spestriť staré hnusné vozne ktoré zle vyzerali a nechceli už investovať na lak, lebo boli pred zrušením.......Toto behalo v reále v prevádzke na osobných vlakoch Nové Zámky - Kúty.

A to mám ešte aj takúto perličku s témou Madagaskar....Bratislava street art festival.....tuším rok 2011..

1.JPG

Back
Nahoře