ORTS modely

Tak toto už je opravdové modelářské/skinařské šílenství! :D Kde jste sehnali ta vagónová semínka? Že bych příští rok na jaře zasel a na podzim sklízel... :D

V spolupráci s Viaxernom sa môžte tešiť na ďalší skvelí kúsok.....Ide o nový model , ale neprezradím zatiaľ ktorí...Pri tejto príležitosti odbúravam posledné pozostatky s MSTS modelingu a nahradzujem alfované dieli , modelovanými......Na ukážku nové hadičky, ktoré som sa naučil robiť pomocou modelovania line s youtube tutoriálu.....

x.JPG

Model upravený na 99 percent.....Ešte tie uchá odspodu skrine vymodelujem a aj posledná alfovaná vec bude minulosťou.....

aee2.JPG
aee3.JPG

Já jsem měl na mysli původní vozy řady Bdt(ee), jaké vyjížděly ze Studénky a dodnes jezdí např. na osobních vlacích Ostrava - Frenštát. Vím, že je sice modeloval O. Janiš, ale myslím, že ty by sis s tím dokázal pohrát trochu líp :)

Tie vozy od Ondru sú veľmi v pohode a ešte aj málo polis a pre MSTS....Takže si myslím, že to je zbytočné. A ani nejak necítim vnútornú potrebu ísť týmto smerom....

Po úprave modelu mi to Viaxern ešte textúrovo upravil a teda od teraz môžte sťahovať ČD Aee index 145 inventárneho čísla 005.

aee145005.JPG

Trochu matiky:

LOD
80 19389 3,98
200 9651 1,25
600 5051 0,66
900 2378 0,31
1800 961 0,09

Dobrú chuť.

Zabudol som napísať, že Viaxern robil komplet textúry. Je to spoločná práca a bez jeho práce by tento model vôbec neexistoval....Takže si vážte takýchto lepičov fotografií. :)

Tak som dnes s elánom ukrutným spáchal stolíky do kupé...A to je asi všetko.

wlabm1.JPG

A pripravujem aj úpravu modelu A na AB. Textury mám asi od Viaxerna.....A keby som sa náhodou mýlil, tak od Liadema. Nikto iný to už nemôže byť.

ab.jpg

Ešte doupravím škatulky, mapovanie sedačiek v jednotke a asi to pôjde von. Niekedy.

Back
Nahoře