ORTS modely

Varenie s vody pokračuje.......Poskladaný ventilátor, ktorí som si určite na streche nevyfotil.vent.JPG...

To máš pravdu. Existuje DR 130/131/132 tomu zodpovedá BR 230/231/232 a ďalšie boli 232.9, 233,234,241,242. Na všetkých sú nejaké tie úpravy. A nie je to jednotné. Niektoré 232 majú ventilátory bez krytu a iné zase s tým krytom. Najjednoduchšie je mať dobre odfotený kus ktorý robíš a spraviť ten , tak ako ho máš na fotkách.

kilan měl Ludmilly a jejich nuance poměrně dobře zpracované, jeho modely možná můžou posloužit pro vytvoření nějakého přehledu. Myslím, že byla řeč i o více tvarech čela nebo čelních oken atd. Vždyť i ti naši Ragulini vypadali vizuálně trochu jináč narozdíl třeba od bulharských. Nejnověji vyšla Ludmilla jako free od Volda, doposud to bylo pay. A to už je velmi detailní model.

Nemám záujem tomu venovať celí svoj zbytok života. Spravím si jednu ak budem schopný to vôbec dokončiť a dosť. Viac sa mašinám nemienim venovať. To nie je celkom moja méta.....

Čo sa týka Voldovho modelu, tak to je síce model veľmi pekný, ale aj veľmi zbytočný. Toľko polis čo to má to je škoda rozprávať.

Roztočiť sa to podarilo, ale nie som schopný animáciu spraviť tak aby bola plynulá a nebolo vidieť sek medzi prvou a poslednou polohou animácie. Máte nejaký tip ako to spraviť? Dosť ma to znervózňuje a popravde mi to berie chuť do ďalšej tvorby......

Bolo to aj tak, ale na to som logicky prišiel, že to nebude dobré a zmenil som to. Takže teraz už nie je rovnaký, tan sek je tam o dosť menší, ale stále je to na figu......Tam bude niekde zakopaný pes v počte snímkov a uhly otočenia.....Neviem na to prísť. Najväčší problém je , že keď dám otočiť ten ventilátor o viac ako 180 stupňov, tak export padne s chybovou hláškou.

Najväčší problém je , že keď dám otočiť ten ventilátor o viac ako 180 stupňov, tak export padne s chybovou hláškou.
Když to má sudý počet lopatek tak by mělo stačit animovat do 180st. Dokonce i polovina je dostatečná pro zobrazení celého okruhu.

Back
Nahoře