Zbyňku, ja som napísal že keby si mal poriadny, vhodný skladový SW tak nemusíš typovať 7000 položiek do kasy. Stačí kúpiť kasu použiteľnú pre skladový SW a prepojiť ju s PC a skladovým SW. Ale Ty si začal s rečami že ja neviem o čom hovorím. ERP alebo EET je nič iné len iný názov pre to isté. Ako to má fungovať stanovuje zákon, ktorý je v celej EU veľmi podobný. To ostatné už nepotrebuje komentár.
Inak mne osobne je jedno či (zbytočne) kŕmiš kasu údajmi, alebo fidlikáš na violončelo alebo staviaš trať.
Rozumný človek by vytiahol databázu skladu do excelu, pozrel na možnosti importu do kasy, upravil databázu tak aby vyhovovala kase a importoval to na jeden šup. Toto vedeli už staré blbé kasy pred viac než 20 rokmi aj v MS DOS. Ale kto šetří má za tři.

Schválne vytiahnem perly z Tvojho príspevku, poradie podľa absurdity:
1)
o čem je řeč nejsou registrační poklady, ale EET pokladny - to je len iný názov, nič iné.
2)
Mě účetní SW také umí spojit se s finanční správou - ja som o účtovníctve a prepojení na finančnú správu nehovoril nič. Ja som hovoril o prepojení skladu na pokladňu a tlačiť predaj zo skladu priamo do pokladne pre EET.
3)
A také by to nešlo propojit s platbou kartou - Ale išlo. Vie to aj oblikátny, takmer tupý a lacný MRP. Okrem toho platbu kartou zadávaš priamo v kase počas predaja

4)
A tiskl bych každý prodaný ventilek na papír A4 - Ďalší nezmysel. Ja nie som Tvoj poradca, Zbyňku, ale
treba myslieť politicky
Ale na túto tému je úplne zbytočné hovoriť s Tebou.
Jednoducho stačí keď nebudeš strašiť ľudí ktorí sú zúfalo závislí na Tvojej tvorbe a neťahaj sem problémy súvisiace s Tvojim podnikaním. Ty nie si jediný podnikateľ, OSVČ či SZČO ktorý nejako pôsobí v MSTS. Ale o ostatných nie je počuť, tí ostatní sem neťahajú svoje problémy či úspechy.
Radšej si zahraj na violončelo a prepni na iné myšlienky.
PS: Vieš aký je rozdiel medzi husľami a violončelom?