Aktivity pre OR AdamS

Taak, aktivity pre Dvoukolejku dokončené, čakajú na otestovanie a taktiež je už hotová aj aktivita pre ČR 310, ktorá sa zaradí do zoznamu - na otestovanie. Podarilo sa mi v programe pre OR (Track Viewer) rozchodiť aj Luhačovice a ide všetko podľa mojich predstáv. Takže do konca mesiaca by som ju chcel dokončiť. Pridávam aj pár screenov z aktivity pre ČR 310 na ochutnávku. :)

OR1.jpg OR2.jpg OR3.jpg OR4.jpg

Aby toho nebolo málo, mám dokončenú aktivitu pre Luhačovice, odtiaľ pridávam aj pár screenov. Čo sa týka dávno spomínanej aktivity z okolia Hanušovic - taktiež sa mi ju podarilo rozchodiť a v dohľadnej dobe sa jej budem venovať. :)

1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg 7.jpg

Aktivita TS 854 pre trať ČR 310 je zverejnená na stránke http://tkanlokopage.webnode.cz/. Pre tých, ktorí jazdia bez TM pridávam aj upozornenie, že za odbočkou Moravice - smer Hradec n. M. ja rýchlostník 60 avšak ako najvyššiu rýchlosť vám prečíta 50. Takže si dajte pozor, aby vám to nehodilo záchrannú brzdu. Ďakujem za test aj za zverejnenie. Prajem príjemnú jazdu! :)

Pekný večer! :) Ak by mal niekto záujem, chuť a najmä čas, rád by som ho požiadal o otestovanie dvoch aktivít pre Dvoukolejku. Ešte v starej verzii trate. Pri testoch Luhačovic vznikol jeden problém, preto by som rád zistil, či je to záležitosť len výnimočná, alebo by bol problém všade. Vopred ďakujem! :)

„Jsem si dovolil, na ukázku. Ze své zahrádky, pár švestiček. Jestli se neurazíte." :) Čoskoro bude na stiahnutie. Chýba otestovať posledných 15 min aktivity.. :D

Open Rails 2017-11-14 12-40-35.jpg Open Rails 2017-11-14 01-01-25.jpg Open Rails 2017-11-14 04-02-18.jpg

Jedna aktivita pre Dvoukolejku na známej adrese na stiahnutie - ďakujem za zverejnenie. Mal som aj trošku čas, tak som pripravil malý darček, keďže nám dnes na podstatnom území nasnežilo. :)

Os_3548_1.jpg Os_3548_5.jpg

Ahoj AdamS, tvoja aktivita EC 182 Rákoczi vyzerá super, len mám s nou jeden problém, ked ju zapnem v OR, traffic EC_182_Rakoczi, tahaný lokomotivou MAV 431 223 sa ani nepohne, zostáva stáť na mieste a nepride do stanice Hidasnémeti. Tým pádom nemožem pripojiť vagony. Nevieš mi poradiť v čom môže byť problém ? Vopred dík za odpoveď...

Áno,áno, tam bol presne problém :) Úprimne, sám by som na to neprišiel, preto ti velmi pekne ďakujem za radu bratku, už to fachá ako má :)

Nápadov na tento rok je zatiaľ pomerne dosť. Ako malé lákadlo pridávam aspoň pár screenov z pripravovaných aktivít, ktoré by som chcel do leta spracovať. Zatiaľ sa na nejaký ten mesiac odstavím od simulátora a potom sa to rozbehne. :)

Open Rails 2018-01-02 11-48-56.jpgOpen Rails 2018-01-02 11-41-30.jpgOpen Rails 2018-01-03 12-02-29.jpg

Síce som napísal, že sa na mesiac odmlčím s aktivitami, avšak ešte v starom roku sa mi s veľkým šťastím podarilo vytvoriť jednu aktivitu pre trať 321. Nie je to nejaký trafficový zázrak, nakoľko som aktivitu ,,zbúchal" v priebehu jedného dňa. Komentoval by som to asi takto: To čo tam má byť, to tam je. To čo tam nemuselo byť, to tam nie je, prípadne je ale v obmedzenom množstve. Pracoval som totiž na bratrancovom notebooku, ktorý rovnako ako môj nedisponuje veľkým výkonom.
Aktivita je z trate, ktorou cestujem niekoľkokrát týždenne a s rušňami, ktoré sa tu v dnešných dňoch skutočne vyskytujú. Všetky vozidlá sú vypísané v Readme aj s odkazmi na ich stiahnutie. Väčšina rušňov je z dielne JohnRailman, ktorý svoju prácu uverejňuje na fb stránke. Dal som si tú prácu a k väčšine našiel aj odkaz a skopíroval som ho do Readme. Tuším dva rušne som vynechal z dôvodu časovej tiesne, tak buď odporúčam prehľadať stránky, alebo vozidlo jednoducho nahradiť.
Aktivitu R 942 Turiec nájdete na stránke http://tkanlokopage.webnode.cz/ . Prajem príjemnú jazdu. :)

R 942 1.jpgR 942 6.jpgR 942 9.jpg

Ahoj Adame! Vrátím se trochu zpět k aktivitě TS-854 Opava. Zatím vše jelo bez problémů, ale po příjezdu do Milotic (z Krnova) se mi neodbaví "Volno" pro další jízdu, ani se neobjeví žádný traffic pro vykřižování, který jsem očekával... Přitom hlášky pro posun v Bruntále se již objevují. V čem by asi mohla být chyba?
Na příjezdu do Milotic mám cca 1 min zpoždění, zastavení je registrováno a odpočet doby stání ve stanici běží. Po uplynutí - čekáme na zelenou atd.
Díky za pomoc.

Back
Nahoře