AdamS
Cestující
Trošku som sa odmlčal na dlhšiu dobu, pretože sa skúšky nakopili a mám rozpracovaných niekoľko aktivít, takže neviem čo skôr. V júni by ale mohli byť hneď dve aktivity - jedna spomínaná v predchádzajúcom príspevku a druhá pre trať ŽSR 150. Stačí mi doladiť traffic v Šuranoch, nahodiť hlášky a môže ísť na test. 
Do toho som začal robiť aj návod na tvorbu aktivity. Pre mňa to už je pár krokov a bežná rutina, ale pravdivo ... No spracoval som zatiaľ iba tvorbu vlakových ciest a "základy práce" so súborom .act a je to už na 13 strán A4 + obrázky. Začínam sa báť, že to bude nejaká 50 stranová "publikácia", pretože nie som ani v polovici.
Ale nemožno to očakávať skôr ako po prázdninách. Kto to bude neskutočne súrne potrebovať, môžem mu to osobne vysvetliť, ale neviem aký účinok to bude mať.

A v spolupráci opäť s brantrancom, časom možno výnde ešte jedna aktivita, ale to je hudba ďalekej budúcnosti. Najprv to čo je rozrobené.

Do toho som začal robiť aj návod na tvorbu aktivity. Pre mňa to už je pár krokov a bežná rutina, ale pravdivo ... No spracoval som zatiaľ iba tvorbu vlakových ciest a "základy práce" so súborom .act a je to už na 13 strán A4 + obrázky. Začínam sa báť, že to bude nejaká 50 stranová "publikácia", pretože nie som ani v polovici.

A v spolupráci opäť s brantrancom, časom možno výnde ešte jedna aktivita, ale to je hudba ďalekej budúcnosti. Najprv to čo je rozrobené.