Omlouvám se Pikkovi, že Printscreen nefunguje na jeho noťasu. Je mi to opravdu líto...

Ale teď vážně - jak jinak bych asi pořídil obrázky v příspěvku 12 tohoto vlákna a napsal to sem bez ověření? Trochu soudnosti. pánové.
Tedy znovu: prostředí MonoGameOR + ReShade, volná jízda na 310 (jak vidno). Na klávesnici stolního počítače na bázi MB M5A99FX Pro R2.0 s jádrem FX6300, s 8GB RAM, s GK Radeon RX560. se dvěma disky SSD atd., používajícím OS Win7 Ulti (Uživatelské hodnocení 7,4 - když to musí bejt), jsem stiskl klávesu PrintScreen. Tím se v adresáři
ORMono, vzniklého prostým rozbalením zde dostupného archivu MONO_OR3960_ICIK.rar (na ulozto) vytvořil snímek obrazovky ve
formátu BMP. Ten jsem vzal a převedl na JPG, případně na jiný formát, individuálně používaným multimediálním programem pro prohlížení a úpravu fotek, obrázků atd., to již není podstatné. Pořizuji-li snímky za jízdy, simulace sebou trochu cukne - např. podobně jako když se u MSTS načte protijedoucí traffic v aktivitě. Obrázek se uloží přibližně v tomto označení: "RunActivity 2017-10-31 07-44-38.bmp", což není nutné rozebírat. Jestli to někomu nefunguje, opakuji, je mi to sice líto, ale neznamená to, že se sem píšou vždycky bludy.
Co se týče FPS - i s novou GK se při vyšším FPS, přibližně okolo 70, obraz začal cukat a sekat jak mladá kobyla v postroji - platí pro oficiální OR. Navíc oficiální OR nechtěl reagovat na nastavení GK (oproti testu na MSTS), což jsem psal na jiném místě. Ozval se pouze Icik a doporučil MonoGame OR. Zkusil jsem a problém se zobrazováním byl vyřešen bez jakéhokoliv zásahu do ovladače GK. Pro mne ideální řešení. FPS jsem navíc dostal v některých úsecích vysoko přes 100, bez jakéhokoliv zadrhání a poskakování obrazu. Něco na tom MG zkrátka bude, přiznejme si to.
Doplnění o ReShade je už taková třešnička, kterou každý může nebo nemusí akceptovat a používat. To už bych tady vůbec nerozebíral.

Dík za pozornost...