Trať 321 pro OR (vytváření nových počátečních bodů)

vladaostrovsky

Začátečník
Ahoj, potřeboval bych poradit s tratí 321, nainstaloval jsem si ji a těšil jsem se jak se projedu na Plzeň ale když jsem spustil OR a dal výchozí bod Praha hl. n. tka mi to nabídlo pouze Košice. Otázka tedy zní: dá se nějak přidat počáteční a cílový bod? Děkuji

Hej máš pravdu ale ten Path sa dá dostať len cez tvorbu aktivity, kde si nedefinuje odkiaľ chce vyraziť. Pomenuje sa to ak sa dobre pamätám a potom stačí to uložiť a ukončiť AE.

Děkuji, Tax ale když spustím AE tak se musím proklikat asi tisícem chybových hlášek a pak program stejně spadne

OpenRails -> Nástroje -> Track Viewer -> File (Soubor) -> Načíst/Vybrat trať ([Re]load/Select route) = načteš trať, po které chceš jet -> Path Editor -> New Path -> 1. + 2. řádek = název trasy -> 3. řádek = název počátečního bodu (třeba Ostrava) -> 4. řádek = název koncového bodu (např. Opava) -> Place start point (Umístit počáteční bod) -> podle potřeby edituješ trasu (pomocí Take other exit/Přehodit výhybku nebo Change start direction/Změnit směr trasy) -> Place end point (Umístit kocový bod).

Stačí takto? Snad je návod srozumitelný.

A zkoušel si v tom něco vytvořit? Já jsem z editoru aktivit OR jelen a 321 mi to neotevřelo vůbec, nevíc, pokud nebude pro AE OR čeština, je to pro mne bezpředmětná záležitost. Zatím tvořím v AE MSTS a má to výhody, že pokud udělám jakoukoliv změnu, dojedu v OR rozjetou aktivitu do konce, takže pokud narazím na chybu v aktivitě, oprevuji během jízdy.

Já jsem z editoru aktivit OR jelen a 321 mi to neotevřelo vůbec, nevíc, pokud nebude pro AE OR čeština, je to pro mne bezpředmětná záležitost.

Dane, já o koze a ty o voze. Píšu TSRE od Goka http://koniec.org/tsre5/data/TSRE5_v0.6933.exe a ne OR editor, který btw. není oficiální součástí OR pod nástroji. Nedávno tu byla kampaň za dotaci na integrování AE do TSRE a povedlo se. Podporuje zvukové hlášky i počasí. Jen cesty se musí nejdříve udělat v Track Vieweru, protože zatím není 2D mapa.

Som to skusal a funguje to :D Konecne jednoduchy sposob ako si vytvorit trasu v danej trati
Este,by bolo fajn keby sa tam dali vlozit aj nejake vozy ked vytvaram trasu v TrackViewery
A

vladaostrovsky
neviem ci ti stacilo vysvetlenie od Plexiho,ale pokial nahodou si s tym stale nevies dat rady,tak tunak je pekny navod ako si vytvorit trasu v Track Viewery

Celkem jednoduchý návod na trasu, ale zatím mi v editoru MSTS přijde jednodušší trasy dělat. No uvidíme co dál.

Tu je to jednoduchšie. Len tlačidlom page up stále predlžuješ trasu , lebo pri každej výhybke automaticky zastane a dávaš take other exit na prestavenie tebou požadovanej výhybky........Ide to strašne rýchlo....

Hoši, ale to je jen trasa hráše, chtěl bych vidět, jak by jste takto dělali složitou aktivitu s posuny a trafficem, je lepší vše vidět v AE MSTS, uvidímě, až bude třeba podobný editor pro OR bude jiná situace.

Back
Nahoře