Pikku
Pomocník strojvedoucího
To by asi vypadaly ty modely jinak.... Ale pripadá mi ako keby si modeloval na úkol od kindermafiánov
... Ale v poslednom čase si nevytvoril nič čo by potešilo mňa.
A ty jsi fajnšmekr, tebe jen tak něco nepotěší.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
To by asi vypadaly ty modely jinak.... Ale pripadá mi ako keby si modeloval na úkol od kindermafiánov
... Ale v poslednom čase si nevytvoril nič čo by potešilo mňa.
To je jen takové přátelské žďuchání. Asi budu muset opravdu vymodelovat tu 365.0, jinak mi nedá pokoj.Z hlediska modelování pro simulátory oba poslední mohykáni a ve při ??
Při tom jste oba spočitatelnými prsty na té jedné jedné ruce (truhláře).
Ty rybáky jsi mi pěkně otrávil tím interiérem.Když už se tu popichuje... Vozidel ČSD není nikdy dost a ty Rybáky to chce dotáhnout taky, ať můžu pokračovat v práci + slíbené Hurvajze jakbysmet i s tím pro "dráteníky".![]()
Já tě do toho interiéru nenutil, jen jsem si rýpnul, že je stejný jak u "prkeňáků" toť vše, já bych to nějak neřešil a udělal jej kompromisem co jde, nějaké video jsem ti posílal.Ty rybáky jsi mi pěkně otrávil tím interiérem.
Samozrejme že ti nedám pokoj kým nebudem mať 365.0 a prvorepublikovú 534.0To je jen takové přátelské žďuchání. Asi budu muset opravdu vymodelovat tu 365.0, jinak mi nedá pokoj.![]()
![]()
A já by som zasa chcel od Teba Ganza Hungáriu 2 ,inač tiež nezomriemSamozrejme že ti nedám pokoj kým nebudem mať 365.0 a prvorepublikovú 534.0
A to si píš že nezomriem skôr než budem mať 117 rokov. A just!
Už skenujem výkresy. Nikto mi nekúpil knižku, ani nenaskenoval, tak to musel kúpiť a urobiť ja. Ale upozorňujem ťa, že nebude hyperdokonalýA já by som zasa chcel od Teba Ganza Hungáriu 2 ,inač tiež nezomriem![]()
To doufám, s kým bych si na slezinách pokecal a dával gáblík...A to si píš že nezomriem skôr než budem mať 117 rokov. A just!
Super a Taxi v období OR už nezapomínej na otvírací vrata u vozů, už jen proto, že to umí i traffic.Už skenujem výkresy. Nikto mi nekúpil knižku, ani nenaskenoval, tak to musel kúpiť a urobiť ja. Ale upozorňujem ťa, že nebude hyperdokonalý
Až budú na nástupištiach ľudia a budú vedieť nastúpiť aj vystúpiť urobím aj dvereSuper a Taxi v období OR už nezapomínej na otvírací vrata u vozů, už jen proto, že to umí i traffic.
Jenže v ORTS si konvertujeme svoje vlastní modely, tak nám to nevadí.Keď vidím napísané Konvert simulátor, otvára sa mi vreckový nožík... pritom OR je vlastne to isté.

No jsou dvě, takže vlastně 100% výkonu. Ale kam se hrabe hvězda na rychlé pruhy ...Výrazná hvězda přidává 50% výkonu...![]()
XXX 085-XJedna návštěva železniční skupiny na Facebooku mi vnukla určitou ideu. Ale jsem opravdu zvědav, kde seženu fotky na textury.
Zobrazit přílohu 27068