Elektrické lokomotivy ŠKODA pro Open Rails z dílny Pikku Locomotive Works Inc.

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Pikku
  • Datum začátku Datum začátku
... Ale pripadá mi ako keby si modeloval na úkol od kindermafiánov
... Ale v poslednom čase si nevytvoril nič čo by potešilo mňa.
To by asi vypadaly ty modely jinak. :D :eek: :) . Textury 350 na modelu 151, textury 371 na modelu 383 a podobně. ;) Nebo jenom samé modely 163. BTW,našel se další modelář (dokonce inostraněc), který dělá řadu x6x do Konvert simu, Heklovy modely mu nejsou dost dobré. :cool:
A ty jsi fajnšmekr, tebe jen tak něco nepotěší. ;)

Z hlediska modelování pro simulátory oba poslední mohykáni a ve při ??
Při tom jste oba spočitatelnými prsty na té jedné jedné ruce (truhláře).

Z hlediska modelování pro simulátory oba poslední mohykáni a ve při ??
Při tom jste oba spočitatelnými prsty na té jedné jedné ruce (truhláře).
To je jen takové přátelské žďuchání. Asi budu muset opravdu vymodelovat tu 365.0, jinak mi nedá pokoj. :D :p

Když už se tu popichuje... Vozidel ČSD není nikdy dost a ty Rybáky to chce dotáhnout taky, ať můžu pokračovat v práci + slíbené Hurvajze jakbysmet i s tím pro "dráteníky". :p:p:p:p:p:p:p:p:p

Ty rybáky jsi mi pě
Když už se tu popichuje... Vozidel ČSD není nikdy dost a ty Rybáky to chce dotáhnout taky, ať můžu pokračovat v práci + slíbené Hurvajze jakbysmet i s tím pro "dráteníky". :p:p:p:p:p:p:p:p:p
Ty rybáky jsi mi pěkně otrávil tím interiérem. :p A hurvínky budou, víš jak. Jednou bude všechno.

Ty rybáky jsi mi pěkně otrávil tím interiérem.
Já tě do toho interiéru nenutil, jen jsem si rýpnul, že je stejný jak u "prkeňáků" toť vše, já bych to nějak neřešil a udělal jej kompromisem co jde, nějaké video jsem ti posílal. :D Nicméně by se mohli s fotkama zapojit i jiní uživatelé...

Už skenujem výkresy. Nikto mi nekúpil knižku, ani nenaskenoval, tak to musel kúpiť a urobiť ja. Ale upozorňujem ťa, že nebude hyperdokonalý
Super a Taxi v období OR už nezapomínej na otvírací vrata u vozů, už jen proto, že to umí i traffic.

Keď vidím napísané Konvert simulátor, otvára sa mi vreckový nožík... pritom OR je vlastne to isté.

A v mezičase zatím opět recyklujeme, tentokrát i novinky. Zastaraly neskutečně rychle. ;) @pegas (doufám, že jsem se Tome strefil s tou přezdívkou) nachystal nové zvuky pro dvojičku, tak kromě recyklace i zuřivě testujeme. A nebojte, zbude na všechny kdo budou mít zájem. Mrkněte na ta světla, hustý, co?
dvojice01.jpg

dvojice02.jpg

dvojice03.jpg

dvojice04.jpg

Back
Nahoře