Pikku
Pomocník strojvedoucího
Takže pozičky jsou normální lampa? A diody jen konce? Tyjo to je vopruz.Sorry za hyperrealistu, ale vnitřní jsou pozičky a LEDky jsou červený konce.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Takže pozičky jsou normální lampa? A diody jen konce? Tyjo to je vopruz.Sorry za hyperrealistu, ale vnitřní jsou pozičky a LEDky jsou červený konce.
Takže pozičky jsou normální lampa? A diody jen konce?
Vopruz, ale fakt jakože.Jo jo...
Sorry jako...Vopruz, ale fakt jakože.

Protože mi zkazil radost tak @E499_2002 jako jediný nebude mít nárok na download.Má pravdu přeceda!
Nedá se svítit, dvojičky budou muset ještě chvíli počkat a světla opravit.
Tohle je asi nějaké provizorní řešení. Jinak mám mailbox přeplněný stížnostmi na 242 217, resp. světla. Pořešíme SZ, jeden nápad bych měl.To nebude taková tragédie. Reflektory se přestěhují zpátky pod okno a návěstní místo nich dolů. LEDkám ubude bílá, zůstanou jen červené pro návěst konce vlaku. Tahle konfigurace mě trochu mate. Když jsem sháněl technické informace k LED světlům a k modernizacím obecně, vypadla na mě informace, že se reflektory stěhují dolů kvůli lepšímu prosvícení za mlhy a deště. Tady to však neplatí.
Jasné v Galante.Když máš dlouhodobě budované portfolio modelů, tak vlastně jen pořád dokola kopíruješ hotové věci. Navíc si s dobrými kamarády půjčujeme textury a samotné součásti, tak to fakt jde samo. Poznal jsi, kde byl udělaný screen?
Dle depa? Tyhle mašiny byly přece do jedné dislokovány v jediném depu SNV.Dole jsou vnitřní žárofky asi B22d 20W nebo 40W, 48V - dle depa.
Ty byly už z fabriky na posledních seriích 363 a 162. Elektricky byly pověšeny na levou pozičku.Btw. v reflektorech jsou po rekonstrukci dodělány malé žárovičky, které tvoří třetí návěstní svítilnu, aniž by byly halogenové reflektory zapnuté.
Dle depa? Tyhle mašiny byly přece do jedné dislokovány v jediném depu SNV.
Žárovky nemají jmenovité napětí 48V, ale mají 50V s přetížitelností 15-20%.
Ty byly už z fabriky na posledních seriích 363 a 162. Elektricky byly pověšeny na levou pozičku.
To ale nemáš žárovky pro kolejová vozidla ale průmyslové speciály, které dostáváte do firmy nejspíše jako levnější náhradu. Ty ale vydrží ve srovnání s originálem podstatně méně, protože přepětí a otřesy. Originály opravdu nejsou na 48V, mají nominál 50V. (Taky bych na půdě nějakou originálku ještě našel.)Mám doma dvě žárovky, které si teď budu dávat na šestikolo, s hodnotami, co jsem psal. 20W na pozičky, 40W do strojovny. Ale ony ty bludičky pendrek svítí, takže se dává 40W i na světla. Tak samo 742ky místo 40W>60W. Ale dost o žárovkách.
Což svědčí o tom, že to máte přebastlené. Originály jsou s bajonetem, aby právě k takovým poruchám nedocházelo. „Ušetříme, ať to stojí, co to stojí.”Jenže ona se stejně utřepe ze závitu a musí se zase zašroubovat...![]()
Úpřimně, já nejsem nějak extra náročný a líbí se mi to. Dokážu ocenit jakoukoli snahu a také musím vzít v potaz to, že lépe bych to sám nesvedlAsi hokejové fanoušky nepotěším, ta Kometa mi pořád nějak nejde. Není to ono a není to ono. Nutnost dodržet určitý styl mapování textury a rozdělení částí samotného modelu mě dost omezuje. Zřejmě tak tento repaint vyjde od nějakého jiného autora.
Zobrazit přílohu 23017Zobrazit přílohu 23018