bob57_cz
Učitel češtiny
Taky bych zíral, kdybych tam byl.Ta 181.008 je parádní, zapřáhl jsem jí v Klatovech za pár Tvých Falls a měls čuměť jak lidi na peronu zírali
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Taky bych zíral, kdybych tam byl.Ta 181.008 je parádní, zapřáhl jsem jí v Klatovech za pár Tvých Falls a měls čuměť jak lidi na peronu zírali
Ovšem vpředu musí přivěšena žehlička 210 aby tu sinusoidu v troleji vyžehlila pro tu 181@Pikku Ta 181.008 je parádní, zapřáhl jsem jí v Klatovech za pár Tvých Falls a měls čuměť jak lidi na peronu zírali.Asi s ní něco vytvořím.
Jen mám dojem, že na plzeňsku se jim říká "jezevec". Ten by pak měl s žehlením problém.Ovšem vpředu musí přivěšena žehlička 210 aby tu sinusoidu v troleji vyžehlila pro tu 181![]()
Předpokládáš správně. A ten středový potom vede k hlavnímu vypínači do strojovny. Tady jsou všechny rozpojené. Chystáš animaci?
Nemůžu soudit oči ostatních podle těch svých. Ale pochybuji, že si sotva kdo všimne, že jsou rozpojené.
To v žádném případě. Ten prostřední je zkratovač na střechu - kostru mašiny. Ten musí být v provozu rozpojený !!!Předpokládáš správně. A ten středový potom vede k hlavnímu vypínači do strojovny.
Opravíme to, děkuji....
V provozním stavu musí být zkratovač rozpojen a zapojen alespoň jeden odpojovač sběrače. Dveře do strojovny jsou blokované ihned po rozpojení zkratovače.
Tohle mně tak na půl vteřiny problikne, když ji zatrhnu, pak normálně:
A pro mě asi poslední z plecháčů - ještě mi do sbírky chybí první a druhé provedení najbrtu, ale síly už nemám a náladu taky ne. Když vidím tu frontu připravenou pro export ... Takže jeden kousek pro @Vrbam , tohle ti Mirku udělá určitě radost.![]()