Elektrické lokomotivy ŠKODA pro Open Rails z dílny Pikku Locomotive Works Inc.

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Pikku
  • Datum začátku Datum začátku
Kluci, velký problém, buď jsem to nenašel, nebo OR tu zrušilo, ale to vaše zapínání mašiny klavesou O budete muset zrušit, nebo udělat postrkovej eng. Ano mašina, která se na vás napojí se vypne a nemáte ji jak zapnout. Leda to hodit do automatu a pak zpět. poté nesmíte stáhnout zběrač, postrková mašina se nezapne.

Kluci, velký problém, buď jsem to nenašel, nebo OR tu zrušilo, ale to vaše zapínání mašiny klavesou O budete muset zrušit, nebo udělat postrkovej eng. Ano mašina, která se na vás napojí se vypne a nemáte ji jak zapnout. Leda to hodit do automatu a pak zpět. poté nesmíte stáhnout zběrač, postrková mašina se nezapne.
To by bylo dost nepříjemný. Zkusil bych postupně dvě věci:
  • Jinou verzi ORTS (může jít o nějaký bug v aktualizaci)
  • Otevři v poznámkovém bloku eng a smaž následující blok:
Kód:
ORTSCircuitBreaker ( Manual )
ORTSCircuitBreakerClosingDelay ( 2s )
ORTSPowerOnDelay ( 5s )

Zkusil jsi projít na stanoviště postrkové lokomotivy a tam zapnout? (2x CTRL+E)

Není jasné jaký automat měl na mysli. Bez přítomnosti bloku s parametry ORTSCircuitBreaker si ORTS zapíná HV sám - automaticky.

A pardón, samozřejmě autopilot. Mám hotovou aktivitu se 130tkou a v Chlumci jde na tebe postrk. Po připojení se vypne, ale zběrač je nahoře. Udělal jsem tedy eng jako postrk a odstavec smazal, popřipadě, to jsem nezkoušel, lze přepsat manuál na automatic, pak by to jít mělo.
Starší verze OR pod F5 měla u položky mašiny HUD, kde jsi ten postrk zapnul, ale už nějaký pátek to tam není.

Po připojení se vypne, ale zběrač je nahoře.
Protože v OR nemají závislosti jako na našich reálných jednosystémovkách, kde zapínací obvod HV obchází ochrany, takže musí být zapínán v beznapěťovém stavu.
Mají to stejně jako na vícesystémovkách jednoduše všude u elektrik, čuchne si k napětí a pak jde HV zapnout, výpadek HV nemá vliv na sběrač.

Tak jako našli nedávno v jednom klášteře tajnou chodbu, já nacházím na svém hardisku neustále nějaké rozpracované textury od subdodavatelů. Díky @Lukyn-CZ se zatím neveřejná (a stále podstupující úpravy zvyšující shodnost s originálem, leč nevedoucí k podstatné změně a tvaru) řada 122/123 úspěšně rozrůstá o další kousek. Tentokrát již jednou zveřejněná 123 024-2. Pro @Pawlik - střecha má již hranu v ose, byť zde není vidět.
wip01.jpg

Back
Nahoře