Elektrické lokomotivy ŠKODA pro Open Rails z dílny Pikku Locomotive Works Inc.

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Pikku
  • Datum začátku Datum začátku
Je to fakt pekné, len reflektory mi prídu slabé. Alebo majú akože simulovať tretiu pozičku?

Je to fakt pekné, len reflektory mi prídu slabé. Alebo majú akože simulovať tretiu pozičku?
Tím je myšlen obrázek nebo nové vydání lokomotivy v OR? Pokud jde o obrázek, na tom svítí loko na první polohu světel (tj. 1x klávesa H). A to je návěst "čelo vlaku", tzn. dvě návěstní světla dole a třetí návěstní světlo nahoře (zastoupené ztlumeným reflektorem).

Tím je myšlen obrázek nebo nové vydání lokomotivy v OR? Pokud jde o obrázek, na tom svítí loko na první polohu světel (tj. 1x klávesa H). A to je návěst "čelo vlaku", tzn. dvě návěstní světla dole a třetí návěstní světlo nahoře (zastoupené ztlumeným reflektorem).
Ano, myslel som obrázok, iné porovnať neviem, OR nemám. A pokiaľ je to teda myslené ako čelo vlaku, tak potom ok. Mal som obavy, či to má na tom obrázku predstavovať rozsvietený reflektor, ale je to tretie pozičné svetlo.

Předpokládám, že všichni čekáte na release upravených a doplněných plecháčů ČD. Protože se ale na HDD objevují stále další a další tajemství, před release řady 242 vás bude čekat malé překvapení. Přibližně 200MB balík s modelem řady 380. Součástí balíku bude i Rotte Sau, německá řada DB102, zřejmě vymodelovaná do nějakého simu úplně poprvé. A na co se můžete těšit? Modely s cca 98 tis polygony v několika barevných provedeních řady 380 ČD, jednu Rotte Sau DB102, výborné nastavení jízdních vlastností pro všechny napěťové systémy, kabiny pro oba stroje a další věci. Součástí balíčku bude i trochu hanebný skin na Kometu, ale abych se přiznal tak moc nevím co s tím. V Maxu je to vše OK, ale po exportu se rozhodí pixely v napojení tenkých pásků na světlém čele. Ještě s tím něco zkusím provést, ale nejsem si úplně jist výsledkem. Screeny ze hry, které sice nejsou tak úžasné jako rendery, ale zase nepůsobí jako klamavá reklama. Tak určitě do Vánoc, jo? :)
mesoun09.jpg
mesoun08.jpg

mesoun07.jpg

mesoun06.jpg

mesoun05.jpg

mesoun04.jpg

mesoun03.jpg
mesoun02.jpg
mesoun01.jpg

Rád bych ti udělal radost, ale kromě 475.0, 477.0 a 555.0/3 nic v současné kvalitě nemám.
Pikku, nasrať na kvalitu keď tie modely nemajú dušu. Nehnevaj sa, ale tieto nové modely mi už príliš pripomínajú umelohmotné hračky zo škatuľky z hypermarkeru. Furt sa jeduješ že jazdím s tvojimi starými modelmi. Nasrať že sú staré, možno aj troška nepresné, ale majú dušu. Tieto hyperdokonalé deriváty ma nijako nezaujali, nech sú sebedokonalejše. Nejako sa stratila radosť z tvorby a z jazdenia, skôr mi to pripomína plnenie plánu ako za komunistov :p Milióny kilometrov, technicky superdokonalé modely ktoré potrebujú PC s 26 - 39 jadrovými procesormi a 1024 bitovou grafikou v starom simulátore ktorý fičí v novom engine s 1000 chybami a v nahovno operačnom systéme. Len radosť z modelov a z jazdenia sa niekde stratila ... Počítame nity, modelujeme odlesky - preboha načo? Aj tak to nie je úplne reálne
Nakoniec hráč v ( sračkovom hypermarketovom ) noťasovi aj tak vidí prd, lebo sa mu obrazovka leskne jak psie gule a v 14 či 15" ani nemôže dore vidieť všetky "detaily" a vychytávku :p

Pikku, nasrať na kvalitu keď tie modely nemajú dušu. Nehnevaj sa, ale tieto nové modely mi už príliš pripomínajú umelohmotné hračky zo škatuľky z hypermarkeru.
Mrzí mě, že tu duši nevidíš. Vždycky jsem chtěl, aby modely měly tzv. ksicht a vypadaly pěkně. A zrovna těm novým parním lokomotivám jsem dal to nejlepší z tvorby, co dokážu. Vím, že se ti nelíbí, ale nic s tím neudělám. Abych modeloval stejně jako před patnácti lety, to prostě nejde.

Škoda, holt jsem to pořešil po svým naklonováním na eng starých 131 a nový eng smýknut s common.inc do složky Openrails, teď je u AE klid.

Staré české přísloví praví "Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko".
Upgrade je v plánu, důvodů se pro něj našlo více. Ale nebudu předbíhat, já jsem pouze spolupracující osobou. Do upgradu zahrnu všechny objevené nedostatky v engu. Já na zahrádce "#" nebazíruju, ačkoliv jde o vynález KuJu v původní specifikaci MSTS a je s podivem, že jeho součásti - AE s tím nerozumí.

Mrzí mě, že tu duši nevidíš. Vždycky jsem chtěl, aby modely měly tzv. ksicht a vypadaly pěkně. A zrovna těm novým parním lokomotivám jsem dal to nejlepší z tvorby, co dokážu. Vím, že se ti nelíbí, ale nic s tím neudělám. Abych modeloval stejně jako před patnácti lety, to prostě nejde.
To som nepovedal aby si modeloval ako pred 15 rokmi. Ale pripadá mi ako keby si modeloval na úkol od kindermafiánov
Je mi jasné že nemôžeš vyhovieť všetkým požiadavkám. Ale v poslednom čase si nevytvoril nič čo by potešilo mňa.

Back
Nahoře